15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZBOG NUŽNE SANACIJE

FOTO/VIDEO Ni sutra neće biti nastave u Osnovnoj školi Braća Radić, puknuće vodovodne cijevi zadalo nenadane probleme
F

U Područnoj školi Starigrad nastava će se odvijati prema redovitom rasporedu. Sve nove informacije o tijeku radova i početku nastave objavit ćemo na web stranici škole i lokalnim portalima kaže Krešo Grgac

Ne propustite

U Osnovnoj školi Braća Radić u Koprivnici ni sutra, u četvrtak neće biti nastave. Puknuće vodovodne cijevi očito je uzrokovalo brojne nenadane probleme pu se u školi zbog nužne sanacije prisiljeni i sutrašnji dan proglasiti nenastavnim.

– U Područnoj školi Starigrad nastava će se odvijati prema redovitom rasporedu. Sve nove informacije o tijeku radova i početku nastave objavit ćemo na web stranici škole i lokalnim portalima kojima se zahvaljujemo na točnom i pravovremenom informiranju javnosti – navodi Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole Braća Radić.

Foto: Dinko Borozan
Foto: Dinko Borozan
Foto: Dinko Borozan
Foto: Dinko Borozan
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×