7.6 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽUPANIJSKE LIGE

Na Parku prinčeva igra se lokalni derbi Prve, a u Torčecu derbi kola Druge županijske lige
N

Vojakovčani su u prošlom kolu „skinuli“ Ždalčane s prvog mjesta pa se nadaju da će i u Torčecu proći dobro

Ne propustite

Osmo kolo Prve županijske lige donosi nam za vikend nova uzbuđenja, a jedan od najzanimljivijih ogleda igra se u nedjelju u 15 sati u Drnju gdje se u na Parku prinčeva u lokalnom derbiju sastaju Tomislav i Panonija.

Peterančani su na samom začelju prvenstvene ljestvice pa su Drnjančani izraziti favoriti i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi iznenađenje. Prvoplasirani đurđevački Graničar nastavak stopostotnog bodovnog učinka će tražiti u Hlebinama protiv Lipe, a i taj se susret igra u nedjelju u 15 sati.

U jedinom subotnjem ogledu u 15 sati igraju Miklinovec – Rudar Glogovac, dok se u preostalim susretima u nedjelju u 15 sati sastaju: Drava Novigrad Podravski – Osvit, Tomislav Radnik – Močile, Prugovac – Starigrad te Sloga – Kalinovac.

Derbi osmog kola Druge županijske lige igra se u nedjelju u 15 sati u Torčecu između Podravca i Viktorije. Vojakovčani su u prošlom kolu „skinuli“ Ždalčane s prvog mjesta pa se nadaju da će i u Torčecu proći dobro.

Omladinac je nakon prošlog kola ostao jedan momčad sa stopostotnim bodovnim učinkom, a po novu pobjedu idu u Sigetec gdje će u nedjelju u 15 sati odmjeriti snage s domaćom Mladosti. Sokol će tradicionalno svoj domaćinski susret protiv Gornje Rijeke odigrati u subotu i to u 15 sati, a u preostalim susretima u nedjelju u 15 sati sastaju se: Mladost Koprivnički Bregi – Reka, Prekodravac – Graničar Novo Virje, Čvrstec – GOŠK te Drava Podravske Sesvete – Mičetinac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kod spomen ploče

FOTO/VIDEO Virovci obilježili 200. obljetnicu rođenja Franje Lugarića, virovskog učitelja, ravnatelja škole, oruljaša i osnivača HPD-a Ferdo Rusan

U Virju je danas obilježena 200. obljetnica rođenja Franje Lugarića, virovskog učitelja, školskog ravnatelja, orguljaša i osnivača Hrvatskog pjevačkog...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×