16.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Za Vijeća mjesnih odbora zaprimljeno 66 kandidacijskih lista
Z

Ne propustite

Izborno povjerenstvo Grada Koprivnice u srijedu je objavilo kandidacijske liste za izbore članova Vijeća mjesnih odbora na području grada. Predsjednica Gradskog izbornog povjerenstva Dubravka Kardaš, izvijestila je da je zaprimljeno 66 kandidacijskih lista te da su sve pristigle i pravovaljane. Sve ukupno, birat će se 122 člana za 18 mjesnih odbora koliko ih spada pod Koprivnicu.

 

–  Sve liste su pravovaljane i objavljene na internet stranici Grada Koprivnice. Samim time, od sutra kreće izborna promidžba koja će trajati do izborne šutnje, znači do dana uoči izbora. Jedina razlika u odnosu na ostale izbore bit će u biračkim mjestima kojih će biti nešto manje nego inače, a i moguće je da građani neće glasati na mjestima na koja su navikli. Sve u svemu, o tome će biti pravovremeno obaviješteni i nadamo se da će na ove izbore izaći u većem broju nego na prošle – rekla je Dubravka Kardaš.

Izbori za članove Vijeća mjesnih odbora održat će se 10. listopada.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uoči Praznika rada

FOTO/VIDEO Gazde napravili pravi tamburaški spektakl, svojim hitovima dirnuli Koprivničance u dušu

Gazde su jedan od onih bendova za koji se čini da su na sceni cijelu vječnost, a danas su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×