12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održano 4. kolo županijske lige u gađanju zračnom puškom
O

Ne propustite

Na streljani u Križevcima održano je četvrto kolo lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom. U jesenskom nastavku županijske lige strijelci S.Š.K. Podravka startali su odličnim rezultatima.

U konkurenciji kadetskih ekipa S.Š.K.-Podravka-1 (I. Babić, T. Glavica i F. Verbić) zauzela je prvo mjesto mjesto sa 533 kruga, a  ekipa S.Š.K. Podravka-2 (L. Harambašić, M. Verbić i I. Kaić) plasirala se na četvrto mjesto sa 506 otpucanih krugova. U pojedinačnoj konkurenciji kadeta prvo mjesto osvojila je Ivana Babić sa 184 otpucana kruga, Tomislav Glavica plasirao se na četvrto mjesto sa 175 krugova, a Filip Verbić sa 174 otpucana kruga zauzeo je šesto mjesto.

U pojedinačnom plasmanu kadeta nakon četvrtog kola u vodstvu se nalazi Ivana Babić sa 736 krugova, Luka Harambašić zauzima peto mjesto sa 691 krugom, a šetoplasirani je Ivan Kaić sa 682 otpucana kruga.

 

U plasmanu kadetskih ekipa nakon četvrtog kola lige u vodstvu je S.Š.K. Podravka-1 sa 2136 krugova, a S.Š.K. Podravka-2 zauzima četvrto mjesto sa 2026 krugova.

U konkurenciji juniora natjecatelji S.Š.K. Podravka osvojili su prva tri mjesta u pojedinačnom plasmanu četvrtog kola lige, Nikola Mehkek 191, Tomislav Harambašić 190 i Hrvoje Verbić 185 krugova. U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto sa odličnih 566 otpucanih krugova pripalo je ekipi S.Š.K. Podravka-1.

Nakon četvrtog kola lige u pojedinačnom plasmanu juniora u vodstvu se nalazi Nikola Mehkek sa 749 krugova, Hrvoje Verbić zauzima treće mjesto sa 738 krugova, a Tomislav Harambašić sa 722 kruga zauzima peto mjesto. U ekipnoj konkurenciji juniora nakon četri održana kola lige u uvjerljivom je vodstvu ekipa S.Š.K. Podravka-1 sa 2221 krugova.

Seniori S.Š.K. Podravka u pojedinačnom plasmanu četvrtog kola lige osvojili su prva tri mjesta, Alen Golubić 187, Hrvoje Vladušić 186 i Mario Kos 182 kruga.

Najbolji ekipni plasman četvrtoga kola lige pripao je prvoj ekipi S.Š.K. Podravka sa 555 otpucanih krugova, a ekipa S.Š.K. Podravka-2 (M. Mlinarić, M. Blažek-Kina i Z. Derežić zauzela je četvrto mjesto sa 498 krugova.

Nakon četvrtog kola u pojedinačnom plasmanu seniora u vodstvu je Alen Golubić  sa 740 krugova ispred drugoplasiranoga Hrvoja Vladušića sa 736 krugova i trećeplasiranog Maria Kosa sa 726 otpucanih krugova.

U ekipnom plasmanu nakon četvrtoga kola u vodstvu se nalazi ekipa S.Š.K.-Podravka-1 sa 2205 krugova, S.Š.K. Podravka-2 zauzima četvrto mjesto sa 2023 kruga, a S.Š.K. Podravka-3 sa 1885 krugova nalazi se na petom mjestu.

U konkurenciji za prijelazni pehar najboljeg streljačkog kluba lige Koprivničko-križevačke županije nakon četvrtoga kola u vodstvu je S.Š.K. Podravka sa 79 bodova ispred drugoplasiranog SK-Križevci-1252 sa 45 bodova i trećeplasiranog kluba SK-Radnik sa 37 osvojenih bodova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Varaždinska cesta

Vremešni vozač (73) izlazio autom iz dvorišta preko biciklističke, srušio 67-godišnjakinju i ozlijedio je

Kako obavještava policija, jučer se u Koprivnici na Varaždinskoj cesti dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 73-godišnji vozač. Naime,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×