20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
25. sjednica gradskog vijeća

U Ludbregu će se graditi maloprodajni centar i solarna elektrana
U

Time se odobrava prodaja nekretnina za iznos od 100.410,00 eura. Prema poslovnom planu gradit će solarnu elektranu s trafostanicom.

Ne propustite

Gradski vijećnici Grada Ludbrega na jučerašnjoj sjednici donijeli su Rješenje kojim je prihvaćena ponuditelja Fanon d.o.o. iz Petrijanca za kupnju zemljišta uz zaobilaznicu u Ulici 5. studenog u Ludbregu.

Prema poslovnom plan tvrtka Fanon tamo namjerava izgraditi CIBO centar, maloprodajni prostor, centar za ratarstvo i otkupno mjesto sirovina, odnosno žitarica i uljarica. Visina planirane investicije je 550 tisuća eura, a planirani rok za dovršetak izgradnje je 12 mjeseci od dana ishođenja građevinske dozvole. Također, u planu imaju i zapošljavanje četiri osobe.

Kupuje se na sve strane

Zatim, donijeli su Rješenje o prihvaćanju ponude ponuditelja Bomark pak d.o.o. iz Ludbrega za kupnju nekretnina iz Rješenja o raspisivanju natječaja za prodaju zemljišta u Preloškoj ulici u Ludbregu.

Time se odobrava prodaja nekretnina za iznos od 100.410 eura. Prema poslovnom planu gradit će solarnu elektranu s trafostanicom. Visina planirane investicije je milijun eura, a planirani rok za dovršetak izgradnje je 2025. godina.

Mirjana Špoljarić Egger bit će počasna građanka, evo tko je još zaslužio najveća priznanja Grada Ludbrega

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×