14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
25. sjednica gradskog vijeća

U Ludbregu će se graditi maloprodajni centar i solarna elektrana
U

Time se odobrava prodaja nekretnina za iznos od 100.410,00 eura. Prema poslovnom planu gradit će solarnu elektranu s trafostanicom.

Ne propustite

Gradski vijećnici Grada Ludbrega na jučerašnjoj sjednici donijeli su Rješenje kojim je prihvaćena ponuditelja Fanon d.o.o. iz Petrijanca za kupnju zemljišta uz zaobilaznicu u Ulici 5. studenog u Ludbregu.

Prema poslovnom plan tvrtka Fanon tamo namjerava izgraditi CIBO centar, maloprodajni prostor, centar za ratarstvo i otkupno mjesto sirovina, odnosno žitarica i uljarica. Visina planirane investicije je 550 tisuća eura, a planirani rok za dovršetak izgradnje je 12 mjeseci od dana ishođenja građevinske dozvole. Također, u planu imaju i zapošljavanje četiri osobe.

Kupuje se na sve strane

Zatim, donijeli su Rješenje o prihvaćanju ponude ponuditelja Bomark pak d.o.o. iz Ludbrega za kupnju nekretnina iz Rješenja o raspisivanju natječaja za prodaju zemljišta u Preloškoj ulici u Ludbregu.

Time se odobrava prodaja nekretnina za iznos od 100.410 eura. Prema poslovnom planu gradit će solarnu elektranu s trafostanicom. Visina planirane investicije je milijun eura, a planirani rok za dovršetak izgradnje je 2025. godina.

Mirjana Špoljarić Egger bit će počasna građanka, evo tko je još zaslužio najveća priznanja Grada Ludbrega

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×