12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veleposlanstvo poljske u županiji

Rade na tome da što više poljskih tvrtki dođe u Hrvatsku
R

Ne propustite

Ministar savjetnik se osvrnuo na rast uvoza i izvoza na razini od 40 posto između Poljske i Hrvatske i istaknuo kako će zasigurno i dalje rasti.

Koprivničko-križevački župan Darko Koren i zamjenik Darko Sobota sa suradnicima, primili su u petak izaslanstvo Veleposlanstva Republike Poljske u Zagrebu.

Izaslanstvo su činili voditelj Odjela za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva, ministar savjetnik Marek Łyżwa, tajnik Odjela Marek Suchowiejko i Agnieszka Cyganik Lučić stručnjakinja u Odjelu za promociju trgovine i investicije.

Sastanak su inicirali stručnjaci iz Poljske, a tema je bila nastavak i jačanje suradnje između Poljske i Hrvatske. Župan im je poželio dobrodošlicu te pohvalio diplomatske odnose između Hrvatske i Poljske, istaknuvši kako s nijednom stranom zemljom nemaju tako dobru suradnju kao s njima.

Marek Łyżwa naveo je nekoliko primjera dosadašnje suradnje između dviju država i dodao kako rade na tome da što više poljskih tvrtki dođe u Hrvatsku s ciljem da hrvatski i poljski poduzetnici krenu u zajedničko poslovanje.

Ministar savjetnik se osvrnuo na rast uvoza i izvoza na razini od 40 posto između Poljske i Hrvatske i istaknuo kako će zasigurno i dalje rasti, a Veleposlanstvo Poljske je na raspolaganju i spremno pomoći oko gospodarskih misija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×