20.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan Koren dobiva još jednu funkciju
Ž

Ne propustite

U utorak je u Koprivnici održana 13. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici se raspravljalo o šest točaka koje su se našle na dnevnom redu te su sve jednoglasno prihvaćene.

Najveće promjene odnose se na Pravilnik o radu i plaćama zaposlenika u Turističkom uredu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, prema kojem će se direktoru Turističke zajednice Zdravku Mihevcu smanjiti koeficijent plaće pa će ubuduće, za otprilike 200 kuna, dobivati manju mjesečnu plaću.

Isto tako, doći će i do promjena u predsjedanju Turističkom zajednicom. Dosadašnjeg predsjednika Vladimira Šadeka, zamjenit će župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

– Dvije i pol godine bio sam predsjednik Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i bila mi je čast obnašati tu dužnost. Vjerujem da sam svoj posao odradio korektno i siguran sam da će me župan Koren dostojno zamjeniti – rekao je Šadek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt škole za afriku

FOTO/VIDEO Osnovna škola Braća Radić dobila plaketu i priznanje UNICEF-a, Grgac: Ponosan sam na sve učenike, roditelje i djelatnike

Osnovnoj školi Braća Radić danas je svečano uručena plaketa i priznanje povodom 15 godina sudjelovanja u UNICEF-ovom projektu Škole...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×