16.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 3. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu počinje druga sezona KC lige
U

Ne propustite

101125-kcliga-mOve subote, 27. studenoga, u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici započet će nova sezona KC lige, malonogometnog natjecanja rekreativaca i veterana u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport (KURS).

Sudjelovat će 14 muških i sedam ženskih ekipa. U odnosu na prvu sezonu, koja je odigrana od veljače do travnja ove godine, otpale su dvije muške i jedna ženska ekipa, ali će u muškoj konkurenciji sudjelovati četiri nove momčadi koje su to pravo izborile kroz kvalifikacije, dok su kod žena uvrštene tri nove ekipe.

Ulaskom u KC ligu momčad Poluvrijeme/kraj (dečki iz Novigrada Podravskog) pronašla je i sponzora, te je promijenila ime u Pivnica Plavi podrum.

Organizatori očekuju da će sve utakmice nove sezone KC lige također biti dobro posjećene. U obiteljskoj atmosferi, posjetitelje očekuje ponuda pića po popularnim cijenama, a bit će priređeni i pokloni za najmlađe. Ulaz je, naravno, besplatan.

Nažalost, zbog problema s dvoranom u ovoj kalendarskoj godini odigrat će se samo jedno kolo KC lige, iako je namjera organizatora bila da se odigra veći broj kola. Sljedećeg tjedna prednost je u dvorani dobila smotra folklora, a tjedan nakon toga koncert Olivera Dragojevića.

Subotnje utakmice igraju se od 18 sati, a najviše pažnje, osim ženske utakmice Hartmanna (koprivničkog nastavnice tjelesnog) i Bakovčica, privlači derbi aktualnog prvaka Active Commercea i Udruge za mali nogomet Koprivnica.

RASPORED SUBOTNJIH UTAKMICA

18:00 Autolimarija Haraminčić – Šegi d.o.o.

18:40 Grad Koprivnica – Hangar 18

19:20 Caffe bar Toxic – Forma Legalis

20:00 Hartmann – Bakovčice (žene)

20:30 Pivnica Plavi podrum – Sedma sila

21:10 Cerine – Inducta

21:50 UMN Koprivnica – Active Commerce

22:30 Romantičari – Potoljik

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uspješna intervencija

FOTO U akciji “Spašavanje mačka Ryana”, pet podravskih vatrogasaca smjestilo mače na sigurno te ga nahranili

Kada srećom, nema požara ili sličnih pojava, jedna od češćih vatrogasnih intervencija spašavanje je životinja koje završe na raznim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×