34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Svečana prisega

FOTO Prisegnulo šest sudaca porotnika Vijeća za mladež Općinskog suda, Koren: Imate veliku odgovornost!
F

Na dužnost su imenovani na 19. sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije 27. lipnja

Ne propustite

U prostorijama Županijske uprave svečano su prisegnuli suci porotnici Vijeća za mladež Općinskog suda u Koprivnici. Na dužnost su imenovani na 19. sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije 27. lipnja.

Šest sudaca porotnika prisegu je položilo pred predsjednikom Županijske skupštine Damirom Felakom, županom Darkom Korenom i zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem, zamjenikom predsjednice Općinskog suda u Koprivnici sucem Jerkom Bogdanićem te pročelnicom Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Ljubicom Belobrk Flamaceta.

– Mladi su vrlo osjetljiva skupina društva, stoga kategorija sudaca porotnika ima i veliku odgovornost posebno jer se donose odluke o primjerenim sankcijama maloljetnicima te time uvelike utječe na daljnji odgoj i razvoj ličnosti kod mladih – rekao je ovom prigodom župan Darko Koren.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

Dodao je kako je rad sudaca porotnika važan jer njihov rad predstavlja i glas javnosti pri čemu moraju imati na umu da donošenjem odluka stvaraju i održavaju povjerenje javnosti u neovisno i časno pravosuđe.

Čestitkama su se pridružili i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak te sudac Jerko Bogdanić koji su istaknuli kako će u obavljanju ove časne građanske dužnosti životno iskustvo novih sudaca porotnika zasigurno biti od velike pomoći profesionalnim sucima te su svima poželjeli mnogo uspjeha u radu.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×