34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Svečanost

Podravskim učenicima i mentorima novčane nagrade za promociju škole i općine
P

Na kraju svečanosti, ravnateljica OŠ Gola Violeta Pranjić čestitala je svim učenicima i njihovim mentorima

Ne propustite

U Osnovnoj školi Gola nedavno je održana svečanost dodjele nagrada i priznanja za sve učenike i njihove mentore koji su se istaknuli svojim marljivim radom.

Općina Gola i ove je godine, kao i prijašnjih, novčane nagrade dodijelila učenicima i njihovim mentorima prema ostvarenom plasmanu u STEM području, pa su tako ostvarenu županijsku razinu natjecanja svakom učeniku ili ekipi financirali na sljedeći način: prvo mjesto 190 eura, drugo mjesto 170 eura, a treće mjesto – 140 eura.

FOTO: OŠ Gola

Rad mentora nagradili su sa 140 eura. U ovoj školskoj godini, radi poticanja znanja, Općina Gola za učenike i učitelje OŠ Gola, u obliku nagrada, izdvojila je oko 2500 eura.

Nagrade i priznanja primili su sljedeći učenici i mentori: Klara Solić (8.b) i mentor Nenad Solić za treće mjesto na županijskom natjecanju iz matematike, te Bartol Kiš (8.b) i mentor Robert Pentek za treće mjesto iz elektronike na Natjecanju mladih tehničara.

FOTO: OŠ Gola

Za matematičko natjecanje Klokan bez granica plasman u 10 posto najboljih ostvarila je Klara Solić (8.b) i mentor Nenad Solić, Roko Alvir (3.r.) i mentor Biserka Saboliček te Eva Jakupec (2.r.) PŠ Otočka i mentorica Sanja Solić.

Za Croatian Makers ligu – ekipno natjecanje u robotici, za drugo mjesto nagrađeni su Roko Alvir, Leon Mehkek, Roko Salaj (3.r.) te mentori Antonia Grgelić Lukčin, Jelena Starčević i Robert Pentek.

FOTO: OŠ Gola

Na natjecanju iz informatike Dabar, plasman u 10 posto najboljih ostvario je Aleksandar Obučina (6.a), te je nagrađen zajedno s mentorom Petrom Žugecom.

Za natječaj “Za naše male genijalce” HEP-a priznanje su primili učenici Dramsko- recitatorske grupe, i to Adela Horvat, 6.b, Šimun Požgaj, 6.b, Leticija Halavuk, 6.b, Antonela Lovković, 6.b, Matej Ciganek, 6.a i Josip Lovković, 6.a. Oni su snimili video te na natječaju za školu osvojili HEP-ovu donaciju računala. Mentorice su im Valentina Jakubin Horvat i Biserka Saboliček.

U projektu HRT-a Najljepši školski vrtovi 2023. godine učenici PŠ Otočka dobili su priznanje za najljepši povrtnjak. To su: Hana Hlevnjak, 2.r., Eva Jakupec, 2.r., Melita Kočmar, 2.r., Lucija Prečko, 3.r. i Zvonko Robnik, 5.r., a mentorica je Sanja Solić.

Eva Jakupec (2.r) nagrađena je zajedno s mentoricom Sanjom Solić za osvojeno drugo mjesto na natječaju “Florijan i ja”.

FOTO: OŠ Gola

Na natječaju SFERICA 2024. godine, Klara Solić je u kategoriji likovnih radova od 5. do 8. razreda osvojila drugo mjesto. Mentor je Mario Dimić.

Također, na 13. Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva Stjepan Kranjčić, treće mjesto u kategoriji književni radovi – igrokazi osvojila je Ana Bogadi (7.a) igrokazom “Nisi sam”. Mentorica je Marina Živković.

Radi poticanja čitanja, školski knjižničar Igor Radmilović priznanja i nagrade u obliku knjige uručio je najčitačima, a to su učenica 5.r. Marta Večenaj i učenik Leon Mehkek 3.r.

Ravnateljica OŠ Gola Priznanje za promociju škole i nagradu u obliku knjige uručila je Valentini Dombaj i Tereziji Bali.

Na kraju svečanosti, ravnateljica OŠ Gola Violeta Pranjić čestitala je svim učenicima i njihovim mentorima. U svom je govoru istaknula kako se nada da će ostvareni uspjesi u ovoj školskoj godini biti poticaj svima da nastave dobar rad, ali i motivacija za druge učenike da se uključe u natjecanja i pokažu svoje znanje. Uz puno lijepih riječi, ona je posebno zahvalila mentorima na dodatnom trudu i radu s učenicima te velikom promoviranju OŠ Gola i Općine Gola.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×