32.4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pomoć

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost daje 1,6 milijuna eura za Piškornicu
F

Tome treba pridodati i 5.6 milijuna eura koji su osigurani kroz nedavno potpisan tripartitni Ugovor o privremenom sufinanciranju projekta u 2024. godini s Ministarstvom zaštite okoliša i zelene tranzicije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Ne propustite

Danas je u Sisku, u sklopu sastanka Vlade RH sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina, održana svečanost dodjele ugovora iz Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne i regionalne samouprave za razvoj javne turističke infrastrukture Ministarstva turizma i sporta, ugovora o privremenom sufinanciranju sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u 2024. godini te ugovora Ministarstva regionalnog razvoja.

FOTO: Koprivničko-križevačka županija

Dodjeli ugovora vrijednog 67.822,86 eura je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao župan Darko Koren kojem je ministar turizma i sporta Tonči Glavina uručio ugovor za projekt „Razvoj javne turističke infrastrukture u Koprivničko-križevačkoj županiji“. Riječ je o projektu izgradnje dvije stanice za servis bicikala i odmorišta za bicikliste na ruti Koprivnica-Križevci koja se spaja na biciklističku stazu Eurovelo 13 i to na biciklističkim rutama Jezerska staza Čabraji i Biciklom oko Kalnika. Uz Koprivničko-križevačku županiju partner na ovom turističkom projektu su Grad Križevci.

Važno je istaknuti da je završena formalna procedura privremenog sufinanciranja projekta RCGO Piškornica u 2024. godini te je danas u sklopu dodjele ugovora s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potpisan i Ugovor o privremenom sufinanciranju projekta sredstvima kapitalne pomoći temeljem kojeg će Fond projekt sufinancirati s 1,6 milijuna eura.

Tome treba pridodati i 5.6 milijuna eura koji su osigurani kroz nedavno potpisan tripartitni Ugovor o privremenom sufinanciranju projekta u 2024. godini s Ministarstvom zaštite okoliša i zelene tranzicije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Dodjeli ugovora su prisustvovali potpisnici, direktor Mladen Ružman, ministrica Marija Vučković, direktor Fonda Luka Balen i ministar Šime Erlić te župani Darko Koren, Anđelko Stričak, Željko Kolar i Matija Posavec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Križevcima

BEACH PARTY U središte grada stižu bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak

Vruće ljetne dane u Križevcima rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada 21. srpnja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×