33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Živi bili...

DP-ov ministar najavio: Veći doplatak za djecu i rodiljne naknade
D

Predložit ćemo povećanje novčane naknade tijekom roditeljskog dopusta.

Ne propustite

DP-ov ministar demografije Ivan Šipić, rekli bismo ne miruje. S obzirom na politike bilo je očekivano da će tražiti upravo takvo ministarstvo. Nekoliko mjeseci nakon izbora, čini se, gotovi su neki od prvih planova, a podijelio ih je na Hrvatskom katoličkom radiju. Razgovor je objavila i hrvatska Informativna katolička agencija. Doplatak za djecu, rodiljne naknade, porodiljni… brojne kategorije trebale bi “ići gore”.

beba novorođenčedoplatak za djecu
Rodiljne naknade, porodiljni… sve bi trebalo ići gore! Ilustracija // Foto: Ingimage

– Planiramo dvostruko povećanje jednokratnih novčanih potpora za novorođeno dijete s 300 na 600 eura. Predlažemo da majka za svako rođeno dijete dobije godinu dana mirovinskog staža. Predložit ćemo povećanje novčane naknade tijekom roditeljskog dopusta. Planiramo udvostručiti trajanje plaćenog očinskog dopusta na 20 odnosno na 30 dana i povećati doplatak za djecu, njegove iznose, za sve skupine korisnika – rekao je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

nema boljih

FOTO/VIDEO Jovo već 30 godina sočnim podravskim lubenicama veseli kupce: Imam novu sortu Milovana, nema je u Hrvatskoj!

Nema onog tko ne zna za Jovu Obranovića iz Javorovca kraj Novigrada Podravskog i njegove sočne podravske lubenice. - Sadim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×