10.1 C
Koprivnica
Utorak, 15. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ambulanta ipak nije prazna

ŠOK ZA RODITELJE Koprivnica ostala bez pedijatrice, brojni mališani izgubili stalnu liječnicu!
Š

Ravnateljica Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković ističe kako...

Ne propustite

S razlogom su brojni roditelji bili sretni, kao i poznati koprivnički pedijatri dr. Valentić i dr. Vondraček, kad je u Koprivnicu protekle godine stigla nova – stalna pedijatrica.

Dr. Miljenka Crnčić-Orlić stigla je iz Pule i iskoristila poticaj Grada Koprivnice u godišnjem iznosu od 13.300 eura, kao i 500 eura mjesečne pomoći za najam stana. Ovih dana “šok”. Dr. Crnčić-Orliš otišla je iz Koprivnice nakon samo godinu dana. Financije nisu bile nikakav problem jer poticaj bi mogla iskoristiti i ove godine. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o privatnim razlozima. Gotovo 1000 malenih izgubilo je svoju pedijatricu.

– Mame, ima li koja informaciju kako će sad ambulanta raditi nakon što je otišla pedijatrica – pitaju se brojne mame u grupama na društvenim mrežama.

Županija dom zdravlja potipsivanje ugovora konferencija za novinare, Mirjana Hanžeković
Mirjana Hanžeković radi na tome da ambulanta opet ima stalnu pedijatricu // Foto: Valentino Štefanek

Ravnateljica Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković ističe kako trenutno postoje zamjene, a ona i njen tim rade na tome da Koprivnica ima svoju stalnu pedijatrijsku ambulntu. Navodi kako vjeruje i nada se da će to ubrzo uspjeti i riješiti.

pedijatrica
I gradonačelnik je bio sretan prilikom dolaska nove liječnice, sad je više nema // Foto: Grad Koprivnica

FOTO/VIDEO Pedijatrica Miljenka Crnčić-Orlić u Koprivnicu je stigla iz Pule: Obitelj mi je blizu, grad mi se sviđa, a rad s djecom je jedan optimističan posao

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Galerija Bešenić

Đurđevac bogatiji za novu galeriju, Danijela Bešenić: Posvećena je mom ocu, osim njegove, tu je i zavidna zbirka drugih umjetnika

Đurđevac je od prošlog tjedna bogatiji za jednu novu galeriju. Kako su poručili iz đurđevačke Gradske uprave, otvorena je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×