17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obilježena 17. godišnjica Zavoda za javno zdravstvo
O

Ne propustite

U novim prostorima Zavoda za javno zdravstvo u zgradi nekadašnje „stare interne“ obilježena je 17. godišnjica rada te ustanove. Ravnateljica Draženka Vadla u svojem se govoru osvrnula na skromne početke rada Zavoda te izdvojila tri datuma koja su iznimno unaprijedila rad.

– U studenom 2006. prva laboratorijska služba Zavoda preseljena je u centralni laboratorij, a u kolovozu 2010. primljen je certifikat kojim se potvrđuje akreditacija laboratorija. Ipak najvažniji je svakako 5. veljače 2011. kada su sve službe Zavoda preseljene u nove, adekvatne i preuređene prostore zgrade „stare interne“ u krugu koprivničke Opće bolnice – kazala je Draženka Vadla.

 

Čestitajući svim zaposlenicima godišnjicu, župan Darko Koren im je zahvalio na dosadašnjem trudu i zalaganju te naglasio kako je svaka kuna uložena u materijalne preduvjete za rad ovog Zavoda dvostruko vraćena.

– Može se slobodno reći da još niste niti punoljetni, a već imate svoj dom. To samo argumentira kako nam je zdravstvo jedan od prioriteta u razvoju Županije. S radom u novim prostorima počinje i novi ciklus u samom radu ustanove, a ja ne sumnjam da će to biti i dobra osnova za nadolazeće standarde kojima ćemo se morati prilagoditi u EU – rekao je župan Koren.

Uz župana, njegovog zamjenika Ivana Pala i pročelnicu Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Branku Cuki, svečanosti su bili nazočni i ravnateljica Doma zdravlja Terezija Kolar te ravnatelj županijskih ljekarni Dragutin Korošec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×