22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zaokružen ciklus proizvodnje

U Vladeks-prometu omogućuju garantiran otkup po utvrđenoj cijeni i trenutnu isplatu
U

Ne propustite

Vladeks-promet s dosadašnjih 10 godina iskustva i preko 4000 zadovoljnih kupaca i dobavljača čini prepoznatljivog i poželjnog poslovnog partnera.

U njhovom fokusu je sigurnost i korektnost prema svim sudionicima u procesu koji počinje od proizvođača, a završava s krajnjim kupcem.

Svim svojim parterima u ratarstvu i stočarstvu omogućuju i osiguravaju zaokružen kompletan ciklus proizvodnje koji uključuje:

  • Financiranje

Financiranje sjetve osiguravamo kroz kreditne linije Croatia banke koje su prilagođene uvjetima i mogućnostima koje vladaju na hrvatskom tržištu, te postižemo niže troškove kreditiranja za svakog našeg partnera.

  • Nabava sjemena

Foto: Vladeks-promet.hr
Foto: Vladeks-promet.hr

Za naše ratare partnere osiguravamo najkvalitetnije sjeme žitarica, uljarica i ostalih kultura iz provjerenih izvora (zastupnici smo austrijske tvrtke Probstdorfer Saatzuch) koje odlikuju izuzetni prinosi i kvaliteta uroda.

  • Nabava gnojiva

Sudjelujemo u savjetovanju i nabavi optimalnih vrsta gnojiva za svaku kulturu.

Također, svojim klijentima nude:

  • Nabavu sredstava za zaštitu bilja

Omogućujemo savjetovanje i nabavu optimalnih sredstava zaštite bilja kroz cjelukupni vegetacijski period

  • Nabava osnaživača tla i rasta kultura

Sukladno novim znanjima i trendovima u pripremi i obradi zemlje te tretmanu kultura i nasada omogućujemo savjetovanje i nabavu po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

  • Garantirani otkup po utvrđenoj cijeni

Svim našim partnerima već na početku ciklusa garantiramo otkup po utvrđenoj i dogovorenoj cijeni, čime svi proizvođači imaju sigurnost i mogu biti posvećeni isključivo proizvodnji i što kvalitetnijem urodu.

  • Organizirano mjesto otkupa i transport robe

Sa svim partnerima ugovaramo mjesto i vrijeme otkupa i osiguravamo daljnji transport preuzete robe u najbolje silosne i skladišne prostore.

  • Edukacija i partnerstvo na izlagačkim priredbama

Svi naši partneri imaju mogućnost biti informirani o aktualnim sajmovima i izložbama te mogućnost organizacije zajedničkog i jeftinijeg nastupa na njima kroz pojavljivanje s našom tvrtkom.

Osim toga, predlažemo i pomažemo u edukacijama o novinama u poljoprivredi, novim kultivatima, mogućnostima, sredstvima i ostalim događanjima.

  • Trenutna isplata otkupne cijene

I na kraju ciklusa, vjerojatno i najvažnije: U dosadašnjem radu nastojali smo se izdvojiti od konkurencije na tržištu po 100% isplati ugovorene cijene otkupa u roku od 24 sata od dana izvršenog otkupa. To je jedan od naših postulata u poslovanju i od njega nismo nikada odstupili niti nećemo.

Za sva pitanja nazovite ili nas posjetite u

Ulici Petra Preradovića 3 u Križevcima.

Tel: 385 48 716 039

Fax: 048/617-775

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×