Zaokružen ciklus proizvodnje

U Vladeks-prometu omogućuju garantiran otkup po utvrđenoj cijeni i trenutnu isplatu

09:32h
0
Foto: Vladeks-promet.hr

Vladeks-promet s dosadašnjih 10 godina iskustva i preko 4000 zadovoljnih kupaca i dobavljača čini prepoznatljivog i poželjnog poslovnog partnera.

U njhovom fokusu je sigurnost i korektnost prema svim sudionicima u procesu koji počinje od proizvođača, a završava s krajnjim kupcem.

Svim svojim parterima u ratarstvu i stočarstvu omogućuju i osiguravaju zaokružen kompletan ciklus proizvodnje koji uključuje:

  • Financiranje

Financiranje sjetve osiguravamo kroz kreditne linije Croatia banke koje su prilagođene uvjetima i mogućnostima koje vladaju na hrvatskom tržištu, te postižemo niže troškove kreditiranja za svakog našeg partnera.

  • Nabava sjemena

Foto: Vladeks-promet.hr
Foto: Vladeks-promet.hr

Za naše ratare partnere osiguravamo najkvalitetnije sjeme žitarica, uljarica i ostalih kultura iz provjerenih izvora (zastupnici smo austrijske tvrtke Probstdorfer Saatzuch) koje odlikuju izuzetni prinosi i kvaliteta uroda.

  • Nabava gnojiva

Sudjelujemo u savjetovanju i nabavi optimalnih vrsta gnojiva za svaku kulturu.

Također, svojim klijentima nude:

  • Nabavu sredstava za zaštitu bilja

Omogućujemo savjetovanje i nabavu optimalnih sredstava zaštite bilja kroz cjelukupni vegetacijski period

  • Nabava osnaživača tla i rasta kultura

Sukladno novim znanjima i trendovima u pripremi i obradi zemlje te tretmanu kultura i nasada omogućujemo savjetovanje i nabavu po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

  • Garantirani otkup po utvrđenoj cijeni

Svim našim partnerima već na početku ciklusa garantiramo otkup po utvrđenoj i dogovorenoj cijeni, čime svi proizvođači imaju sigurnost i mogu biti posvećeni isključivo proizvodnji i što kvalitetnijem urodu.

  • Organizirano mjesto otkupa i transport robe

Sa svim partnerima ugovaramo mjesto i vrijeme otkupa i osiguravamo daljnji transport preuzete robe u najbolje silosne i skladišne prostore.

  • Edukacija i partnerstvo na izlagačkim priredbama

Svi naši partneri imaju mogućnost biti informirani o aktualnim sajmovima i izložbama te mogućnost organizacije zajedničkog i jeftinijeg nastupa na njima kroz pojavljivanje s našom tvrtkom.

Osim toga, predlažemo i pomažemo u edukacijama o novinama u poljoprivredi, novim kultivatima, mogućnostima, sredstvima i ostalim događanjima.

  • Trenutna isplata otkupne cijene

I na kraju ciklusa, vjerojatno i najvažnije: U dosadašnjem radu nastojali smo se izdvojiti od konkurencije na tržištu po 100% isplati ugovorene cijene otkupa u roku od 24 sata od dana izvršenog otkupa. To je jedan od naših postulata u poslovanju i od njega nismo nikada odstupili niti nećemo.

Za sva pitanja nazovite ili nas posjetite u

Ulici Petra Preradovića 3 u Križevcima.

Tel: 385 48 716 039

Fax: 048/617-775

čitam...