19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nezaustavljivi Ludbrežani

Četiri odličja za ludbreške hrvače u Mađarskoj
Č

Ne propustite

Najuspješnij, zlatni, bio je Igor Vrdoljak, svladavši u kategoriji do 46 kilograma domaćeg predstavnika s uvjerljivih 6:2.

Igor Vrdoljak, Patrik Balija, Rene Dulikravić, Leonardo Vrućina i Petar Habrka, članovi ludbreškog hrvačkog kluba, nastupili su u subotu na međunarodnom turniru za mlađe uzraste dječaka u mađarskom Gyoru.

U konkurenciji tristotinjak natjecatelja iz osam zemalja, Ludbrežani su osvojili ukupno četiri odličja, od čega po jedno zlato i srebro, te dvije bronce.

Najuspješnij, zlatni, bio je Vrdoljak, svladavši u kategoriji do 46 kilograma domaćeg predstavnika s uvjerljivih 6:2. Drugo mjesto u kategoriji do 54 kilograma osvojilo je Balija, a u finalu je s druge strane ponovno stajao Mađar, ovoga puta spretniji.

Vrućina i Habrka kroz repasaž su stigli do brončanih medalja. Vrućina u kategoriji do 50, a Habrka do 38 kilograma, dok je u kategoriji do 26 kilograma najmlađi ludbreški predstavnik Dulikravić završio peti.

Ekipu su u Mađarskoj vodili trener Darko Frankol i član predsjedništva Mario Vrdoljak, a vrijedi spomenuti i izostanak ponajboljeg ludbreškog hrvača, Tea Varge, koji zbog teže ozljede zadobivene na turniru u Ludbregu još nije u mogućnosti vratiti se na strunjače.

Ludbrežane već nadolazeće subote očekuje novo veliko natjecanje u Zrenjaninu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×