25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dodijeljene nagrade

FOTO Pogledajte tko je napisao najljepše putopise
F

Ne propustite

Među prvih pet nagrađenih radova našli su se i radovi učenika koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski. Tako je Ozana Brkić sa svojim radom Na otoku Panonskog mora osvojila treće, a Iris Juršetić i njen rad Ma…tko to može platiti?! Četvrto mjesto. Mentorica učenicama bila je Marija Levak.

Najbolji putopisi dječjeg natječaja Putositnice 2016 kojeg je organizirala koprivnička Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski proglašeni su danas, u petak, u koprivničkom Domoljubu.

Povjerenstvo za odabir najljepšeg dječjeg putopisa u sastavu književnice Božice Jelušić, književnice Enerike Bijač i učiteljice hrvatskog jezika Branke Jakupec izabralo je pet nagrađenih radova.

Među njima našli su se i radovi učenika koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski. Tako je Ozana Brkić sa svojim radom Na otoku Panonskog mora osvojila treće, a Iris Juršetić i njen rad Ma…tko to može platiti?! Četvrto mjesto. Mentorica učenicama bila je Marija Levak.

Prvo mjesto osvojio je Petar Vođinac koji je napisao Korijeni nas naši zovu (Osnovna škola Josip Kozarac, Slavonski Šamac). Druga je bila Ema Stupac s radom Rukavac (Osnovna škola Rikard Katalinić Jeretov, Opatija), a peta Karla Ušljebrka s radom Na Tri kralja od Rijeke do Paga (Osnovna škola Čavle).

– Hvala ravnateljici i svim njezinim suradnicima i suradnicama koji doista ulažu ogromne napore da uljepšavaju i svakodnevno poboljšavaju školu, a samim time daju jedan poseban štih i jednu posebnu ljepotu Koprivnici. Ovo je definitivno najposebnija i najšarmantnija škola u našem gradu – rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koprivničke gradonačelnice.

Čestitke je uputio i Ivan Pal, zamjenik koprivničko-križevačkog župana.

Nakon svečanog programa u kojem su sudjelovali učenici i učiteljice Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski podijeljene su nagrade nagrađenim učenicima i njihovim mentorima.

Najbolji putopisci i njihovi mentori nagrađeni su unikatnom keramičkom bistom Antuna Nemčića, autora Dragutina Ciglara, kipara i keramičara iz Koprivnice.

Ova nagrada dodjeljuje se pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, Koprivničko-križevačke županije i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×