16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javite se

ACG Europe iz Ludbrega zapošljava djelatnike iz cijele Hrvatske!
A

Trenutno najtraženija zanimanja u ACG Europe su: radnik u pripremi proizvodnje, operater u proizvodnom procesu, elektroinstalater u održavanju, procesni automatičar, mehaničar u održavanju, tehničar u kontroli kvalitete.

Ne propustite

ACG Europe d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača tvrdih želatinskih kapsula u Europi. Nalazi se u Ludbregu i dio je internacionalne organizacije čije je sjedište u Indiji.

ACG je jedini integrirani svjetski proizvođač u farmaceutskoj industriji, a ACG-ev asortiman, osim želatinskih, uključuje i celulozne kapsule pogodne za konzumaciju vegana i vegetarijanaca. Vrlo je važno spomenuti da naše strojeve za proizvodnju kapsula konstruira i proizvodi kompanija koja je dio naše grupacije.

Tvornica u Ludbregu je u procesu ekspanzije, proizvodnja se širi s 10 proizvodnih linija kojima se dnevno proizvede oko 40 milijuna kapsula, na 16 linija kojima će se dnevna proizvodnja kapsula podići na oko 60 milijuna.

ACGNavedene brojke same po sebi dovoljan su pokazatelj rasta koji iziskuje velike investicije te modernu tehnologiju.

Svejedno, niti jedan stroj nije vrjedniji od čovjeka, tako da sve navedeno ne bi bilo moguće ostvariti bez naših zaposlenika. Ljudski faktor je taj koji određuje produktivnost, profitabilnost i na kraju samu konkurentnost kompanije.

ACG Europe d.o.o. trenutno zapošljava 330 zaposlenika od kojih 46 posto čine ženske zaposlenice, a 54 posto muški zaposlenici. I dalje nastavljamo sa zapošljavanjem te širimo postojeći tim, a svim novim zaposlenicima dodjeljujemo iskusne i stručne mentore koji ih uvode u posao.

Našim zaposlenicima osiguravamo konkurentan financijski paket kroz osnovnu plaću, ali i dodatne benefite. Neki od benefita su: varijabilni dio plaće, putni troškovi plaćeni u cijelosti, isplata uskrsnica, regresa, božićnica, dar djeci te ostale pogodnosti u skladu s Kolektivnim ugovorom, naknada za topli obrok, sistematski pregled, korištenje teretane, obilježavanja značajnih događaja,…

ACGTrenutno najtraženija zanimanja u ACG Europe su:

  • radnik u pripremi proizvodnje,
  • operater u proizvodnom procesu,
  • elektroinstalater u održavanju,
  • procesni automatičar,
  • mehaničar u održavanju,
  • tehničar u kontroli kvalitete
Ako ste strojarske / mehaničke / elektro / kemijske / farmaceutske / prehrambene struke i želite postati dio naše uspješne poslovne priče pošaljite svoj životopis na e-mail adresu ljudski.resursi@acg-world.com ili nam se javite na broj mobitela 091/646-0111.

ACG

 

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×