25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zapošljavanje

Koprivnička bolnica objavila veći broj natječaja za posao, traže se medicinski tehničari, spremačice, kuhari i druga zanimanja
K

Nakon isteka roka za prijave izvršiti će se pisana provjera znanja, te razgovor s kandidatima

Ne propustite

Opća bolnica Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici pokrenula je novi ciklus zapošljavanja i to za čak jedanaest različitih radnih mjesta.

Bolnica traži veći broj prvostupnika sestrinstva, fizioterapije, medicinske tehničare, farmaceutske tehničare, kuhare, strojare i spremačice, a poslove je moguće zasnovati na određeno i neodređeno vrijeme.

Uvjete koje kandidati trebaju zadovoljiti kao prvostupnici sestrinstva i fizioterapije su završen preddiplomski stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij sestrinstva, odnosno fizioterapije i položen stručni ispit.

Za pozicije medicinskog i farmaceutskog tehničara potrebna je završena srednja škola i položen stručni ispit, a za posao medicinskog tehničara najmanje godinu dana radnog iskustva, osim za one koji su završili petogodišnje obrazovanje.

Završena srednja škola potrebna je i za prijavu na poziciju strojara, za posao kuhara završena škola za KV kuhara, dok se potrebno obrazovanje ne spominje za posao spremačice.

Osim molbe i životopisa, zainteresirani kandidati prilikom prijave za ova radna mjesta moraju priložiti potvrde o položenim stručnim ispitima, te diplome ili potvrde o drugom završenom obrazovanju.

Nakon isteka roka za prijave izvršit će se pisana provjera znanja, te razgovor s kandidatima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super druženje

FOTO I VIDEO / Veselo u Legradu za Dan općine, predstavile se udruge i projekt europske Amazone

Nastavlja se slavlje u povodu Dana općine Legrad. Danas su se u Parku Presvetog Trojstva predstavili članovi i članice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×