17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Veliki projekt

Adela Sočev u ministarstvu potpisala ugovor za 14,8 milijuna kuna, gradit će se Centar za pomoć u kući
A

Ovo je dosad najveći iznos odobrenih bespovratnih sredstava za jedan projekt koprivničkom Crvenom križu.

Ne propustite

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev potpisala je jučer u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava od 14,8 milijuna kuna za gradnju Centra za pomoć u kući Koprivnica.

Podsjetimo, projektom Centar za pomoć u kući Koprivnica, izgradit će se novi objekt u Herešinskoj ulici u Koprivnici, veličine 1200 m2. Grad Koprivnica, kao jedan od partnera u projektu, osigurao je zemljište u Herešinskoj ulici.

– Zbog nedovoljno prostornih kapaciteta Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, ali i zbog proširenja usluga, projektom Centar za pomoć u kući Koprivnica izgradit će se i opremiti novi prostor kuhinje (oko 300 četvornih metara), prostor za dnevni boravak umirovljenika (80 četvornih metara) i prihvatilište za beskućnike (40 četvornih metara) te će se nabaviti dva vozila za potrebe nabave namirnica i dostave obroka. Uz prostor kuhinje, bit će skladišni prostor za kuhinju (oko 300 četvornih metara), hladnjače za smještaj hrane i druge prateće prostorije. Predviđenim sredstvima novi prostor će se opremiti potrebnim namještajem i opremom – kažu iz Crvenog križa.

Ciljane skupine u projektu su beskućnici, korisnici usluge pomoći u kući pripremom i dostavom obroka u kuću, te umirovljenici i starije osobe.

Ovo je dosad najveći iznos odobrenih bespovratnih sredstava za jedan projekt koprivničkom Crvenom križu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Trenutak nepažnje u Reki

Kombijem 26-godišnjak “naguzio” drugi kombi, oba vozača ozlijeđena

Lake tjelesne ozljede dvojice vozača epilog su jučerašnje prometne nesreće u Reki u kojoj su se sudarila dva kombija. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×