preko 400 sudionika

Airsoft teroristi ovog se vikenda vraćaju u koprivnički Kampus na trodnevnu misiju

Scenarij susreta nastavak je osmišljene priče iz prethodnih godina.

09:16h
0
Foto: Mirko Hanžeković
Foto: Marko Hanžeković

Na koprivnički Kampus vraćaju se opasni teroristi! Riječ je o trodnevnom međunarodnom airosoft susretu koji će biti održan u Koprivnici od 4. do 6. listopada.

Susret organizira Airsoft udruga Podravina, a sudjelovat će 400-tinjak sudionika koji, osim iz Hrvatske, dolaze i iz zemalja iz regije poput Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Poljske.

U petak poslijepodne ekipe će se okupiti, zajedno večerati, a idućeg dana ujutro sve kreće. Od okupljanja, formiranja ekipa, brifinga pa sve do 14 sati kad bi trebala krenuti prva misija.

Scenarij susreta nastavak je osmišljene priče iz prethodnih godina.

Kršenje ROA-e i zločin koji je počinjen nad civilima od strane pripadnika Savezničkih snaga, uzrokovalo je veliko negodovanje lokalnog stanovništva koje zahtjeva odlazak Saveznika iz njihove zemlje. S obzirom na to da je šeik Alhamed skloniji zapadu i svim njegovim blagodatima, u dogovoru s čelnicima zemalja NATO-a i obavještajnim strukturama, on će u svojoj zemlji provoditi politiku kako će mu te zemlje diktirati i tim zemljama će plaćati svoju zaštitu dajući postotak od svih rudnih bogatstava.. Saveznici pokreću operaciju povlačenja. Dok Krudske snage potpomognute Rusima, kreću u ofenzivu s ciljem svrgavanja šeika. No prava borba se vodi zapravo oko šeikovih bankovnih računa. Dok Saveznici pokušavaju doći do Šeikovih bankovnih računa kako bi sredstva prebacili u američke banke, Rusi zajedno s Kurdima pokušavaju isto prebaciti u ruske banke. Sav novac koji Šeik ima raspoređen u 3 banke mora se zbog sigurnosnih protokola prebaciti sa servera banaka na posebne stick – ove koji se onda mogu aktivirati u bilo kojoj banci u svijetu. Ovo napokon označava kraj sukoba ali prije toga predstoji još samo ova velika bitka za šeikovo bogatstvo.

U slučaju potrebe dodatnih informacija, slobodno se obratite na broj 091 541 9007.

čitam...
Loading...