7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUBOTA I PONEDJELJAK

Akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA i KTC-u
A

U prikupljanjima će sudjelovati volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu 'Volonter penzioner'.

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 21. studenoga u vremenu od 9 do 13 sati. Akcija prikupljanja bit će i u robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 23. studenoga također u vremenu od 9 do 13 sati. Akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanjima će sudjelovati volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu ‘Volonter penzioner’. Oni će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije. Trenutno najviše nedostaju higijenske potrepštine, konzerve, juhe, riža i različite prehrambene namirnice.

– Molimo sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija na području grada Koprivnice. Volonteri će preuzimati artikle u robnim centrima i kasnije ih rasporediti u pakete koji se svakog tjedna dijele u Socijalnoj samoposluzi. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama – poručuju iz Crvenog križa te pozivaju sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×