6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Algebra Koprivnica: Krenuli upisi na proljetne edukacije
A

Ne propustite

Za sve one koji žele napredak u karijeri, novi posao, prekvalifikaciju, stručna specijalistička znanja, najbolji odabir je EducirajMe centar u Koprivnici, odnosno neka od Algebrinih edukacija, prepoznatih kao najbolje u Hrvatskoj. 

Sve informacije i prijave na koprivnica@algebra.hr, odnosno na telefon 048/621-109.

Upisi u tijeku:

>> Računalni operater po ECDL standardu / ECDL specijalist
>> Samostalni knjigovođa / Knjigovođa
>> Grafički dizajner
>> Specijalist digitalne fotografije
>> Web dizajn
>> PHP/SQL programer
>> Android programer
>> Sistem i mrežni administrator
>> CISCO – CCNA mrežni specijalist

Edukacije počinju krajem travnja ili početkom svibnja, u EducirajMe/Algebra centru u Koprivnici.

Ako vas zanima rad na računalu, a niste dovoljno sigurni u svoje znanje, želite ga nadopuniti, za vas je idealna edukacija za ECDL računalnog operatera ili specijalistu. Edukacija traje 120 sati, a svi polaznici edukacije za ECDL računalnog operatera bit će osposobljeni za rad u Windows 8 operativnom sistemu te na proramima iz Office paketa: Word, Excel i Outlook. Oni koji se odluče za ECDL specijalistu (150 sati) bit će obučeni i iz tri dodatna područja: Powerpoint i izrada prezentacija, Online suradnja i IT sigurnost.

Svi koji završe edukaciju, stiču međunarodni priznate ECDL (European Computer Driving Licence) diplome. ECDL standard je europski standard za rad na računalima, a certifikati su međunarodno priznati.

Uz edukaciju za računalne operatere, program obrzaovanja koji je u proteklih 20 godina to su svakako tečajevi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu, na kojima možete naučiti sve što ste ikada željeli naučiti o knjigovodstvenim poslovima. Sjajna je to prilika za sve koji žele sami voditi svoje poslovne knjige, odnosno promijeniti zanimanje ili posao.

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatički dio – 4 seminara, koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom.

A sve one koje zanima dizajn, upisi traji i za program Grafički dizajn, najbolji program tog tipa u Hrvatskoj. Program vode iskusni predavači i Adobe Certified stručnjaci, a polaznici će naučiti koristiti računale alate za grafičko oblikovanje te tajne struke grafičkog dizajna i izdavaštva kako u klasičnom, tako i u digitalnom obliku.

Od kreativnih zanimanja, svakako moramo izdvojiti našu mini Foto akademiju, koju vodi ugledni fotograf Goran Matošević, u sklopu koje će se odvijati radionice Reporterske fotografije i Studijske fotografije, koje su i unutar toga podijeljene u dodatne skupine. A zainteresirani fotografi mogu se prijaviti i odslušati i 160 sati programa Specijalist digitalne fotografije. U sklopu programa uči se i raditi u Adobe Photoshopu, program uključuje isključivo terenski rad, posjet događajima, a vrijedi napomenuti da će se u sklopu programa raditi i na kamerama koje se nalaze na letjelicama (dronovima).

Svi polaznici će završetkom programa, uz upis zvanja u radnu knjižicu, dobiti i originalni Adobeov certifikat kao potvrdu svojeg znanja.

Algebra/EducirajMe centru u tijeku su i prijave za Web dizajnera, za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za Web dizajn. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri. Vrijedi napomenuti da se edukacije uvijek odvijaju u poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Edukaciju će provoditi priznati stručnjaci iz područja web dizajna i developmenta a brojnim će primjerima iz prakse i dočarati sve zanimljivosti i tajne ovog posla.

Svi polaznicima ovog programa darujemo i seminar Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje (40 sati) čime ćete svoje znanje web dizajnera podići na još veću razinu jer ćemo Vam pružiti uvid u svijet Web programera.

U programu EducirajMe centra nalazi se i vrhunski program PHP/SQL programer, gdje tijekom 160 sati obuke možete naučiti programirati u PHP-u i mySQL-u, a po završetku stičete i pravo upisa u radnu knjižicu, te odličnu početnu pripremu za ZEND certifikaciju.

Svi upisani u ovaj program obrazovanja, dobivaju GRATIS i specijalistički seminar Uvod u HTML/CSS.  Svakako vrijedi istaknuti da vam nije potrebno predznanje, tek osnove programske logike, a najvažniji od svega su upornost i želja za razvojem i napredovanjem.

Za ovo zanimanje vam nije potrebno NIKAKVO prethodno predznanje, osim tek malo zdrave programske logike!

A kada smo kod programerskih poslova, spomenimo svakako i Android programera, zanimanje za kojim trenutno najbrže reste potreba na tržištu rada. Po završetku programa polaznik će biti sposoban samostalno izraditi aplikacije za Android platformu te ih postaviti na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play. Na putu do do postavljanje aplikacije na Google Play, prethodno ćete ovladati osnovama Java programiranja za Android, naučit ćete dizajnirati, oblikovati i implementirati baze podataka pomoću Microsoft SQL Server i SQLite tehnologije te jezika Transact SQL. Također, naučit ćete koristiti i upravljati senzorima ugrađenim u mobilne uređaje, upotrebljavati matematičke i programske osnove jezika za programiranje grafike i računalnih igara OpenGL ES.

Testiranje aplikacija vrši se na simulatorima i tablet uređajima, a predavači sa višegodišnjih iskustvom. Trajanje programa je 200 školskih sati (3-4 mjeseca, ovisno o dinamici), a odvija se u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima.

Edukacije počinju krajem travnja, odnosno početkom svibnja u Koprivnici, a sve informacije i prijave na koprivnica@algebra.hr ili na telefon 048/621-109.

Dodatne informacije:

e-mail: varazdin@algebra.hrkoprivnica@algebra.hr,bjelovar@algebra.hrvirovitica@algebra.hr

telefon: 042/555-410; , 048/621-109; 043/220-840 (za Bjelovar i Viroviticu);

Više o Algebrinim edukacijama u našim EducirajMe centrima pročitajte na www.educirajme.com

Pratite nas i putem Facebooka –> OVDJE

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije utakmice

Torcidaši privedeni zbog pijanstva, droge i pirotehnike, zabranjeno im je na utakmice

Na jučerašnjoj utakmici između Slaven Belupa i Hajduka policija je imala posla. Kako navode iz PU koprivničko-križevačke, bilo je oko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×