13.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Čestitamo!

Anđela Lenhard Antolin dobila Povelju Hrvatskog sabora kulture za izuzetna dostignuća
A

Na promociji njene knjige za djecu „Uzbune i slavlja u Hrvatskoj Sahari“ povelju joj je uručila Nada Šešić

Ne propustite

Novinarki Anđeli Lenhard Antolin Hrvatski sabor kulture dodijelio je Povelju za izuzetna dostignuća na području kulturno-umjetničkog amaterizma i obogaćivanje hrvatske kulture.

Na promociji njene knjige za djecu „Uzbune i slavlja u Hrvatskoj Sahari“ povelju joj je uručila Nada Šešić, predsjednica Zajednice kulturno-umjetničkih društava Koprivničko-križevačke županije, koja je ujedno i članica Predsjedništva Hrvatskog sabora kulture.

– Anđela je novinarka, radijska voditeljica, likovna umjetnica s brojnim izložbama po Hrvatskoj, fotografkinja s nagradama, gastro i turistička promotorica, a sada i književnica, koja je u proteklih 60 godina ostavila zamjetan trag u svim tim segmentima kulturnog amaterizma. Povelja je najviše priznanje koji HSK dodjeljuje za takav rad na obogaćivanju hrvatske kulture i došla je u prave ruke – rekla je Nada Šešić.

Spomenimo da je HSK krovna hrvatska organizacija kulturnog amaterizma koja okuplja više od 80.000 kulturnih amatera na području cijele Hrvatske te oko 1000 kulturno-umjetničkih društava.

Foto: Željko Car
Foto: Željko Car
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Slavljenicima krasnih imena na Ž želimo živahan imendan!

Željko, Željana, Želimir i Željka danas slave imendan! Željko je zelena, ekskluzivna, sretna, vesela, draga i izvanredna osoba. Željana je poletna,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×