Anno domini ponovo u inozemstvu

15:07h
0
120626-anno-domini

Protekli je vikend bio izuzetno zahtjevan za djelatnike Turističke zajednice grada Koprivnice, kao i za predstavnike Udruge Anno domini jer se paralelno nastupalo na domaćoj i inozemnoj srednjovjekovnoj sceni.

Jedan je dio Starih zanatlija i Koprivničke povijesne postrojbe uveličao događanje u Crikvenici te mu dao novu dimenziju. Organizatori su bili oduševljeni programom Koprivničanaca, a vršene su i promotivne aktivnosti usmjerene prema posjetiteljima s naglaskom na predstojeće Podravske motive kao i Renesansni festival početkom rujna. Povijesni sadržaji okupirali su i stari grad u Ptuju gdje su također promovirani turistički potencijali, ne samo Koprivnice i okolice, već i Hrvatske.

‘Važno je naglastiti da su uspostavljeni kontakti s povijesnim grupama iz Austrije i Njemačke koje su iskazale interes glede nastupanja na Renesansnom festivalu što svakako doprinosi internacionalizaciji našeg povijesnog spektakla. Viteška postrojba grada Ptuja također će uzvratiti gostovanje na Renesansnom festivalu te su ujedno uspostavljeni dobri temelji za daljnju suradnju.’, naglašavaju u Turističkoj zajednici grada Koprivnice.

čitam...
Loading...