22.3 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sjednica

Antikorupcijsko povjerenstvo raspisalo kreativni natječaj Moja županija bez korupcije
A

Prva točka dnevnog reda odnosila se na utvrđivanje prijedloga Akcijskog plana suzbijanja korupcije u Koprivničko-križevačkoj županiji .

Ne propustite

U prostorima Županijske uprave u srijedu je održana druga sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicu je vodila predsjednica Povjerenstva Jadranka Lakuš, a prisustvovao joj je i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Prva točka dnevnog reda odnosila se na utvrđivanje prijedloga Akcijskog plana suzbijanja korupcije u Koprivničko-križevačkoj županiji za razdoblje od 2018. do 2020. godine, koji će se uputiti na Županijsku skupštinu, a primjenjivao bi se od 1. siječnja 2018. godine.

Također, Povjerenstvo je raspisalo kreativni natječaj pod nazivom „Moja županija bez korupcije“ koji se provodi s ciljem podizanje svijesti o važnosti uloge građana i osobne odgovornosti, u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Detalje natječaja možete doznati OVDJE.

Članovi su se složili i glede upućivanje prijedloga za provođenje dopunskog Javnog poziva za imenovanje dva člana Povjerenstva te su razgovarali o aktivnostima povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije 9. prosinca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znatno poskupljenje

Šok! Cijena omiljene ljetne poslastice ‘otišla u nebo’, ne morate više na more da biste kuglicu sladoleda platili 1,50 euro, to možete napraviti u...

Proljeće je počelo, a s njime je došla i želja za omiljenim slatkim grijehom. Sladoledom! Vole ga svi, verzija...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti