12.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BRIGA O FAUNI

Arboristi premjestili ptičja gnijezda na zdrave grane stabala u gradskom parku
A

Tako su očuvana gnijezda ptica u kojima su zatečena jaja te su posebnom opremom provjerene duplje u dijelovima grana koje je trebalo orezati

Ne propustite

Prilikom izvođenja radova orezivanja sofora u koprivničkom gradskom parku od strane Nemčićeve ulice, posvećena je posebna pažnja očuvanju životinjskih niša kako bismo očuvali suživot s prirodom koja nam pomaže obogatiti biološku raznolikost i zdravlje zelenog srca našeg grada, izvještavaju iz GKP Komunalac.

Certificirani arboristi uz nadzor licenciranog izvođača prvi puta u Hrvatskoj, i to jučer u Koprivnici, obavili su premještanje životinjskih niša.

Tako su očuvana gnijezda ptica u kojima su zatečena jaja te su posebnom opremom provjerene duplje u dijelovima grana koje je trebalo orezati. Segmenti grana s dupljama vraćeni su na prikladne pozicije na zdravim granama, a kako bi ih i dalje mogle koristiti ptice dupljarice i sisavci koji obitavaju u našem parku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×