0.7 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADOVI U ĐURĐEVCU

Asfaltiran kilometar puta u Suhoj Kataleni, razvoj infrastrukture prate i vinogradari, otvaraju kušaonice, izletišta i apartmane
A

Prije ovih radova izgrađena je i trafostanica za predio Borik i Boričec te se na taj način omogućilo vlasnicima klijeti priključenje na struju

Ne propustite

Nakon što je završilo asfaltiranje dva kilometra puta u Severovcima i Grkinama na području Đurđevca i prigradskih naselja krenulo se dalje s planiranim radovima na komunalnoj infrastrukturi.

- Oglas -

Ovaj tjedan su tako završeni asfalterski radovi u vinogradarskom predjelu Boričec na području Suhe Katalene. Asfaltirano je oko jedan kilometar ceste, a uskoro kreće asfaltiranje i predjela Borik, također u Suhoj Kataleni.

Kako je napomenuo gradonačelnik Hrvoje Janči, ovo je samo nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu na području prigradskih naselja.

– Asfaltirani putevi su potaknuli naše vinogradare da razvijaju svoju ponudu, tako da bilježimo i povećan broj registriranih kušaonica, izletišta, ali i apartmana jer je upravo priroda naše bogatstvo koje u zadnje vrijeme privlači sve veći broj gostiju. Izgradnja prometnica je jedan od ključnih projekata za razvoj ovdašnjeg turizma – zaključio je gradonačelnik.

- Oglas -

Brojni vinogradari s veseljem su dočekali asfalt ispred svojih klijeti jer je dosadašnji šljunčani put imao dosta rupa te se često morao obnavljati.

Prije ovih radova izgrađena je i trafostanica za predio Borik i Boričec te se na taj način omogućilo vlasnicima klijeti priključenje na struju.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

pripazite

[FOTO] UPRAVO Auto na ravnici kod Legrada izletio u polje, stigla i vučna služba

Kako nam je upravo javio čitatelj, nedaleko Legrada, točnije na ravnici u blizini Malog Otoka, maloprije se dogodila prometna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti