17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vremenska prognoza

Berači, vikend pred nama donosi sjajno vrijeme, savršeno za berbu!
B

I Križevcima će nedjelja biti sunčana i topla, baš ugodna, kao i u ostatku županije.

Ne propustite

Vikend koji je pred nama bit će pravi jesenski. Subotnje jutro će biti hladnjikavo, baš onak’ za duge rukave, a sunce će se skrivati iza oblaka. I taman kad se prisložite, pojavit će se sunce i bit će vam malo prevruće u dugim rukavima.

Prošle rečenice sukus su subote i nedjelje koje nam dolaze. Temperatura u subotu neće prelaziti 21 stupanj, a u nedjelju 24 stupnja. U Koprivnici će nedjelja biti sunčanija nego subota, a u Đurđevcu isto tako. Najniža temperatura bit će oko 6 stupnjeva diljem županije, naročito jutrima.

I Križevcima će nedjelja biti sunčana i topla, baš ugodna, kao i u ostatku županije. Kad pogledamo subotu i nedjelju, subota će navijestiti jesen jer će se sunce sakriti iza oblaka, dok će nedjelja biti dan za opuštanje i pokoji piknik na suncu, taman prije nego počne otpadati lišće i padati kišica.

Na obroncima Bilogore mnogi će ovog vikenda krenuti u berbe grožđa, a vrijeme će im itekako ići u korist, padalina nema na vidiku, stoga će mošt teći u neprekinutim potocima!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×