14 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bez mjesta u jaslicama ostalo 57 mališana
B

Ne propustite

Povjerenstvo za prijem djece u koprivnički gradski Dječji vrtić ‘Tratinčica’ jučer je razmatralo zaprimljene zamolbe za upis, prenosi Radio Drava. Bez mjesta je ostalo 57 djece jasličke dobi.

‘Molbe su bodovane sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prednosti o upisu djece te je od ukupno zaprimljenih 247 molbi 57 djece moralo biti odbijeno. Razlozi odbijanja su nedostatak mjesta za jasličku dob.’, rekla je v.d. pročelnice za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, Kristina Cvitić.

Među odbijenima trinaestero je djece iz susjednih općina. Lista primljene djece bit će objavljena sutra a kada će i kako Grad rješavati nedostatak vrtićkih, poglavito jasličkih kapaciteta, ovisi prvenstveno o državnom Centru za investicije. Naime, Grad Koprivnica je projekt novog vrtića kandidirao za izgradnju po principu javno-privatnog partnerstva, a verifikacija projekta očekuje se za otprilike mjesec dana. Tek ako koprivnički projekt bude odbijen, u gradskoj će upravi tražiti nova rješenja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×