16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UHVAĆENI U ČITANJU

Bibliobusna služba organizira novi fotografski natječaj, pogledajte pravila, pokažite kreativnost i šaljite
B

Provodit će se od danas do 15. studenog, tijekom Mjeseca hrvatske knjige, s ciljem promicanja zabavne strane čitanja i pismenosti.

Ne propustite

Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice Frana Galovića provest će drugi fotografski natječaj naziva Uhvaćeni u čitanju.

Provodit će se od danas do 15. studenog, tijekom Mjeseca hrvatske knjige, s ciljem promicanja zabavne strane čitanja i pismenosti. Tri najbolje fotografije, odabrane od strane Bibliobusne službe, odabrat će djelatnici službe. Ocjenjivat će se kreativnost, originalnost, humor i pogođenost mota Mjeseca hrvatske knjige koji glasi U ritmu čitanja.

U natječaju se može sudjelovati slanjem fotografija u digitalnom obliku s podacima potrebnim u svrhu odabira najbolje: ime i prezime autora fotografije te adresa i broj telefona. Poruka mora sadržavati naznaku Uhvaćeni u čitanju. Fotografije trebaju sadržavati osobu ili više njih koja čita/čitaju i biti poslana na adresu bibliobus@knjiznica-koprivnica.hr ili petra@knjiznica-koprivnica.hr.

Iz Knjižnice mole autore fotografija da obrate pažnju na Pravilnik o zaštiti osobnih podataka koji se nalazi na njihovim stranicama, uz dozvole za fotografiranje koje zadovoljavaju Uredbu o zaštiti podataka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×