16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SASTANAK

Koprivnička i križevačka bibliobusna služba jedine u Hrvatskoj obilaze sve općina na svojem području, uskoro slave velike obljetnice
K

Ravnateljica Sabolović-Krajina zahvalila je Županiji na podršci i suradnji te je naglasila kako će u sklopu obilježavanja obljetnica biti organizirane izložbe i razne posjete.

Ne propustite

U prostorima Županijske uprave zamjenik župana Ratimir Ljubić danas se sastao s ravnateljicom Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica Dijanom Sabolović-Krajinom kako bi razgovarali o važnim obljetnicama koje se obilježavaju ove godine – 40 godina Bibliobusne službe koprivničke Knjižnice i 10 godina Bibliobusne službe Gradske knjižnice Franjo Marković Križevci.

Županija je prihvatila pokroviteljstvo nad obljetnicama, a zamjenik Ljubić naglasio je odličnu suradnju s Knjižnicom, prvenstveno na osiguravanju usluge Bibliobusne službe kojim je knjižničarskim uslugama pokriveno područje cijele Županije.

– Uz Grad Zagreb, jedina smo županija u Hrvatskoj koja kroz koprivnički i križevački bibliobus obilazi sve općine na svom području, a uključeno je čak dvije i pol tisuće korisnika. Obzirom da brojna mjesta nemaju općinske knjižnice, ta je usluga prvenstveno od koristi najmlađima u smislu poticanja čitalačkih navika i ljubavi prema knjizi – stoji na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Ravnateljica Sabolović-Krajina zahvalila je Županiji na podršci i suradnji te je naglasila kako će u sklopu obilježavanja obljetnica biti organizirane izložbe i razne posjete, a središnja proslava bit će stručni skup Inkluzivne usluge pokretnih knjižnica u sklopu godišnje skupštine društava knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja.

Na stručnom skupu očekuje se oko stotinjak gostiju te isto toliko posjeta učenika koprivničkih škola bibliobusima koji će biti izloženi na glavnom koprivničkom trgu.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×