5.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 29. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bili smo olimpijci!
B

Ne propustite

080910-olimp-malaUčenici osnovnih i srednjih škola Koprivničko-križevačke županije aktivno su se priključili velikoj hrvatskoj olimpijskoj obitelji povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana 10. rujna.
– Na školskim hodnicima, igralištu i sportskoj dvorani osjetio se i vizualno mogao zamijetiti olimpijski duh. Svi su učenici škole taj dan došli obučeni u bijele majice kao simbol mira, prijateljstva i sporta. U sebi su nosili sportski duh, želju za natjecanjem i krilaticu brže, više, jače. Nakon natjecanja u štafetnim igrama, učenici su se i likovno izrazili te izradili plakat. Ostalo im je vrijedno životno saznanje kako se uvijek moramo zalagati i truditi da postignemo što bolje rezultate – poručili su učenici i učiteljice trećih razreda Osnovne škole Braće Radić Koprivnica.
Posebno je svečano bilo i u OŠ Prof. Blaža Mađera u Novigradu Podravskom, gdje se Hrvatski olimpijski dan obilježava već drugu godinu za redom.
Umjesto nastave, za učenike su njihovi nastavnici organizirali sportska natjecanja. Najprije se trčao kros, a zatim su djevojčice igrale košarku, dok su se dječaci nadmetali u nogometu. Za to su vrijeme učenici nižih razreda sudjelovali u Veselim sportskim igrama, a susret je započeo kulturno-zabavnim programom koji je pripremio KUD OŠ Prof. Blaža Mađera. Održan je kviz znanja o olimpijadi, koji se sastojao od tri dijela – pitanja vezanih uz olimpijadu, pantomime u kojoj su se pogađale vrste sportova te su natjecatelji pogađali o kojem se slavnom sportašu radi.
Svojim je prisustvom sportsku atmosferu dodatno podgrijao i naš poznati olimpijac Branko Zorko, koji je ujedno i proglasio igre otvorenima te zapalio baklju.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bravo!

FOTO Mali koprivnički plesači u ružičastom obilježili važan dan, roditelji razdragano pljeskali

Mnoštvo građana okupilo se na posebnom događaju sinoć ispred Gradske vijećnice. Naime, u sklopu obilježavanja Dana ružičastih majica, simbola borbe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×