FOTO Biondić stari-novi predsjednik Slavena Belupa, na visokim pozicijama i tri žene

21:50h
0
sb skupstina

Stanislav Biondić ponovno je izabran za predsjednika Slavena Belupa nakon što mu je 15. veljače istekao mandat, kao i ostalim članovima bivše Uprave.

Zamjenica predsjednika je Vesna Želježnjak, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Koprivnice.

U najužem vodstvu kluba još su dvije žene, i to kao klupske dopredsjednice. To su Mara Bareza iz Belupa te Jasmina Stričević, pročelnica za financije i gospodarstvo u Gradu Koprivnici te predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice.

Njih je imenovala nova Uprava kluba, koju su prethodno izabrali članovi Skupštine Slavena Belupa. Sjednica Skupštine održana je u novom press salonu Gradskog stadiona, a nazočno je bilo 20 od 35 članova. 

Novi predsjednik Skupštine je koprivnički odvjetnik Damir Barišić, a njegov zamjenik Krešimir Kopričanec, a izabran je i novi Nadzorni odbor kojem je na čelu predsjednik Gradskog vijeća Koprivnice Zoran Gošek. 

Predsjednik Biondić podnio je izvješća o radu koja su jednoglasno usvojena. 

Bilo je riječi i o financijama pa se doznalo da je proračun kluba za 2010. godinu iznosio 17,6 milijuna kuna, a za 2011. godinu 18,8 milijuna kuna. 

Vrijednost novog sponzorskog ugovora s Podravkom i Belupom nije objavljena, no pretpostavlja se da se kreće između 6 i 7 milijuna kuna, u odnosu na dosadašnjih desetak milijuna. 

NOVA UPRAVA

Predsjednik: Stanislav Biondić
Zamjenica predsjednika: Vesna Želježnjak
Dopredsjednice: Mara Bareza, Jasmina Stričević
Članovi: Mijo Bardek, Nikola Felak, Josip Friščić, Mišel Jakšić, Hrvoje Kolarić, Darko Koren, Robert Markulin, Goran Međurečan, Josip Pobi, Josip Sulimanec, Milan Šarlija, Valent Vrhovski

OTPISANI IZ UPRAVE

Franjo Beser, Nikola Gregur, Dražen Keleminec, Ivan Pal, Marin Pucar, Zoran Šepec, Miroslav Vitković

NADZORNI ODBOR

Predsjednik: Zoran Gošek
Članovi: Sanda Mikačić, Senka Laljek, Ivan Blažek stariji i Franjo Kolar

SKUPŠTINA KLUBA

Predsjednik: Damir Barišić
Zamjenik: Krešimir Kopričanec

{vsig}sport/nogomet/07-2012/slaven-skupstina{/vsig}