Blukids je robna marka odjeće za djecu s testiranom i potvrđenom kvalitetom, otvorio je  svoja vrata i u Koprivnici!

Po kvalitetnu i modernu odjeću za svoje mališane od sada možete u bivši Trgovački centar Mercator, sada Konzum, u Ulici kneza Domagoja 5, u prostoru bivše igraonice i Lorella.

Povodom otvorenja, Blukids je za vas pripremio vrijedne i predivne poklone!

Poklanjamo vam: 

– čarapice za bebu

– veće šarene čarape univerzalne veličine

– komplet topla kapa i šal, u veličinama od 4 do 14 godina

– muška majica u veličina od 9 do 15 godina 

– poklon bon u vrijednosti 100 kuna

Da bi osvojili jedan od poklona, zaigrajte s nama na Facebook profili portala epodravina.hr

Blukids odjeća je moderna, udobna, povoljna i iznad svega sigurna odjeća. Nije proizvedena na štetu drugih, bilo djece ili odraslih, te poštuje očuvanje okoliša i ne sadrži štetne kemikalije.

Ujedno nema šavove ili tkanine koji bi mogli nadražiti kožu, a proizvodnja je izuzetno stroga.

–  To je jedini način da vam možemo dati zaista sigurnu dječju odjeću – poručuju iz Blukidsa. Riječ je o robnoj marci grupe OVS SpA / Upim posvećenoj djeci, a Blukids je postao simbol za kupovinu odjeće koja je pristupačna, dostupna i prilagodljiva dnevnim potrebama majki i djece.

U svojoj ponudi imaju programe za bebe od 0 do 36 mjeseci, djecu od 2 do 8 godina i juniore od 8 do 15 godina, koji se odlikuju uporabom prirodnih vlakana i povoljnim omjerom kvalitete i cijene.

Ponudu zaokružuju programi donjeg rublja i modnih dodataka. Blukids slijedi djecu u njihovom rastu, u različita doba dana, od škole do posebnih prigoda, nikada ne zaboravljajući glavni cilj: zadovoljiti potrebu djece za igru i potrebu za kvalitetom i funkcionalnošću koje svaka majka traži.

Kvaliteta proizvoda Blukids je sinonim za funkcionalnost i praktičnost po povoljnoj cijeni. U ponudi uvijek nudi raznolike artikle koji slijede najnovije trendove stila.

Potražite ih u Koprivnici!