22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RASPISALI NATJEČAJ

Bolnica popunjava redove, traže čak 25 specijalizanta, među njima i četiri opća kirurga, tri kardiologa, dva ginekologa…
B

Svi koji ispune uvjete bit će pozvani na razgovor s Povjerenstvom kojem će morati predočiti izvornike dokumenata iz prijave, opaska je iz natječaja.

Ne propustite

Opća bolnica u Koprivnici raspisala je natječaj za 25 novih specijalizanata. Isti je, s potpisom ravnatelja Mate Devčića, objavljen početkom tjedna na službenim internetskim stranicama bolnice. Poziv je upućen mladim liječnicama i liječnicima željnim usavršavanja u koprivničkoj Općoj Bolnici Dr. Tomislav Bardek, a nudi im se prilika za zapošljavanjem na neodređeno vrijeme uz probni rok od šest mjeseci.

Koprivnička Opća bolnica nudi širok spektar specijalizacija, čak četiri iz opće kirurgije, tri iz kardiologije, dvije iz ginekologije i opstetricije, po jedna iz hitne medicine, abdominalne kirurgije, gastroenterologije, ortopedije i traumatologije, patologije i citologije, pedijatrije, psihijatrije, pulmologije, urologije…

Uvjeti za prijavu su završen integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad i aktivno znanje jednog stranog jezika.

Prijavi je potrebno priložiti i popriličan broj dokumenata. Uz onih klasičnih poput zamolbe, životopisa i preslike diplome tu su i uvjerenje o položenom stručnom ispitu, preslike ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, presliku rezultata psihološkog testiranja, presliku prijepisa položenih ispita na studiju i još nekolicinu njih koje zainteresirani mogu pronaći u objavljenom natječaju na internetskim stranicama bolnice.

Svi koji ispune uvjete bit će pozvani na razgovor s Povjerenstvom kojem će morati predočiti izvornike dokumenata iz prijave, opaska je iz natječaja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Spas od vrućina

Kako rashladiti sobu? Uz ove trikove ventilator možete pretvoriti u klimu

Ako se pitate kako brzo i lako rashladiti sobu, klasični ventilator lako i brzo možete pretvoriti u svojevrstan klima...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×