ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Borac u Legradu konačno došao do pobjede, Slatina slavila u Pitomači, a Tehničar nad Suhopoljem

Utakmice između Graničara Bušetine i Čazme, predavačkog Dinama i Bilogore 91 te Ferdinandovca i kloštranske Mladosti igraju se sutra, također u 15.30 sati.

18:03h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Prema očekivanjima, Tehničar je produljio pobjednički niz. Kada se susretnu prvi i posljednji na tablici, najčešće slavi onaj vodeći. Tako je bilo i u ovotjednom, 8. kolu Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Iako nisu igrali na svojem Starom bregu, nogometaši iz Cvetkovca slavili su u Suhopolju nad istoimenim domaćinom. Bilo je 1:2, što ukazuje na težu pobjedu no što se očekivalo. Ipak, trobod je trobod.

Koprivničko-križevačkim zaljubljenicima u županijski nogomet zanimljivo je bilo pratiti utakmicu u Legradu, kamo su se zaputili igrači Borca. Imbriovčane je dočekao Graničar, što je okončano premijernom ovosezonskom, 0:2 pobjedom Borca.

Đurđevački Graničar, naslućivao je to i poredak, imao je težak zadatak u Garešnici. Picoki su protiv Garića poraženi s uvjerljivih 4:0.

Derbi cjelokupnog kola igrao se na Gmanju, u Pitomači. Momčad trenera Ivana Presečana ugostila je Slatinu. Riječ je, do ovoga kola, o drugoplasiranom i četvrtoplasiranom sastavu prvenstva, čime im pravedno pripada status najiščekivanije utakmice. A ona je otišla na stranu gostiju koji su pobijedili 1:3.

Utakmice između Graničara Bušetine i Čazme, predavačkog Dinama i Bilogore 91 te Ferdinandovca i kloštranske Mladosti igraju se sutra, također u 15.30 sati.

Četvrta NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, 8. kolo, 16. i 17. listopada, 15.30 sati:

Suhopolje – Tehničar 1:2
Graničar L – Borac 0:2
Garić – Graničar Đ 4:0
Pitomača – Slatina 1:3
Graničar Bušetina – Čazma / nedjelja
Dinamo P – Bilogora 91 / nedjelja
Ferdinandovac – Mladost KP / nedjelja