24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Božićna predstava za djecu danas u Domu mladih
B

Ne propustite

Hello ELC i ove će godine prigodnom božićnom predstavom imena „Dogodilo se na Badnjak – HELLO Christmas News” pokazati rad svojih učenika. Ovogodišnja priredba zamišljena je kao TV Dnevnik koji se prikazuje na Badnjak s prilozima iz raznih krajeva svijeta te prigodnim pjesmama u izvođenju najmlađih učenika kluba.  TV Dnevnik vodi nas na Sjeverni pol, u Austriju, Veliku Britaniju, New York i Australiju te druge dijelove svijeta, prikazuje jedan sportski događaj i vremensku prognozu, a i odgovarajuće propagandne poruke. Završava božićnom porukom iz Betlehema. 

Predstava je na engleskom jeziku, a kao izvođači se pojavljuju polaznici tečajeva engleskog i njemačkog jezika u Klubu HELLO. Namijenjena je kako ostalim učenicima i njihovim roditeljima tako i drugoj publici koja želi podijeliti s njima radost dječje igre – na engleskom jeziku. Predstava će se održati 14. prosinca u Domu mladih Koprivnica s početkom u 18.00 h. Ulaz je slobodan!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OŠ Molve

FOTO Učenici iz Molvi prisustvovali na okruglom stolu “Gen Z Akademija”, nakon toga uslijedilo je fotografiranje s influenserima

U utorak, učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Molve prisustvovali su okruglom stolu pod nazivom "Gen Z Akademija"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×