petak navečer

Brzi i žestoki u Rasinji: Jedan Mazdom izletio pa odšetao s mjesta nesreće, drugi pijan i bez vozačke Fordom završio u odvodnom kanalu

Policija i dalje traga za 'majstorom' koji se zabio u betonski kolni ulaz i lagano odšetao

12:35h
0
Ilustracija // Foto: Sonja Badalić

U samo pola sata policija je jučer navečer imala dvaput posla u Rasinji i njezinoj okolici. Oba slučaja bila se vezana uz prometne nesreća, a za počiniteljem prvog slučaja  i dalje se traga.

Naime, za sada nepoznati vozač, iz neutvrđenih izletio je Mazdom oko 22.30 sati u Rasinji u Ulici Jurja Husa Rasinjanina. Vozilom je udario u betonski kolni ulaz, ali s obzirom na to da je napustio mjesto nesreće, očito je prošao bez ozljeda. Kao što smo rekli, policija za njim traga.

No, zato su plavci stali na kraj drugom vozaču, koji je bio u prekršaju na otvorenom dijelu ceste između Rasinje i Kuzminca. Njemu su 53 godine, a vozio je prilično pijan, jer su mu izmjerena 1,82 promila. Također, vozio je bez vozačke, jer mu je prethodno oduzeta.

U takvom stanju svojim Fordom, čakovečkih registracija, sletio je izvan kolnika u odvodni kanal. Ozlijeđen nije, ali je zato uhićen i protiv njega je pokrenut prekršajni postupak.