Potjera

BRZI I ŽESTOKI Cura pokazala policiji srednji prst, njen momak nagazio na gas i natjerali su policiju da ih lovi podravskim prometnicama

Vozač će već danas biti doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje će mu biti izrečena kazna.

08:42h
0
Vozač Honde nije imala izbora nego na kraju popustiti // Foto: Sanjin Bojić

Policijska uprava Koprivničko-križevačka izvijestila je o potjeri koja se dogodila jučer u Koprivnici.

U bijeloj Hondi vozio je 27-godišnjak s 20-godišnjom suvozačicom. On je ignorirao policijska upozorenja i znakove za zaustavljanje, a kada su ih policijski službenici pokušali zaustaviti, djevojka im je kroz prozor pokazala srednji prst.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Osim oglušivanja na znakove policijskih službenika, prekoračili su i ograničenje brzine, a vozač nije imao ni vozačku dozvolu, no ni jedan ni drugi nisu bili pod utjecajem alkohola.

Bila je to prava potjera // Foto: Ivan Brkić

Kako su nam jučer rekli mještani Starigrada, gdje je dvojac na kraju zaustavljen nakon što ih je policija ‘ganjala’ po okolnim mjestima, policijska vozila blokirala su tri strane raskrižja, dok su dva automobila išla za njima i utjerala ih u zamku.

– Vidjela sam kako su ih policajci izvadili iz automobila, vozio je muškarac, a s njime je još bila ženska osoba. Uspjeli su ih savladati, polegli su ih na tlo i stavili im lisice, a potom ih odveli – priča nam stanovnica tog kraja koja je imala prilike svjedočiti pravoj potjeri.

– Ona je izgledala kao da je trudna i vrlo mlada. Kada si ih izvukli iz automobila, ona je krenula braniti muškarca i napala je policajku – rekla nam je trgovkinja iz obližnjeg dućana.

Raskrižje na kojem je automobil zaustavljen // Foto: Ivan Brkić

Na kraju su, priča nam, policijski službenici spomenuti automobil sklonili s ceste kod obližnjeg stajališta za autobus.

– Bio sam u prolazu i vidio sam samo da si došli iz smjera Rečko polje kod table REKA. Policija je prepriječila cestu ali uspio je izbjeći patrolu i nastavila se potjera prema Reki – Sokolovcu s pet policijskih vozila – obavijestio nas je čitatelj kako je sve počelo. 

Vozač će već danas biti doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje će mu biti izrečena kazna.

čitam...