13.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VATROGASTVO

Budrovački vatrogasci izdali godišnjak s osvrtom na sve što su radili
B

Zahvaljujemo svima koji su u dinamičnoj i izazovnoj godini bili “kockice” koje su zajedno sa nama stvorile mozaik kaže Matej Stoprd

Ne propustite

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac lani je na krilima entuzijasta provelo brojne aktivnosti i akcije povezujući humanitarne, civilne, profitne i neprofitne organizacije. Tim povodom Društvo je izdalo i godišnjak koji je poslužio kao osvrt na sve što se radilo u prošloj godini.

Društvo je, ističe zapovjednik Matej Stoprd, poticalo razvoj društvene zajednice, promicalo humane vrijednosti, ali i razvijalo pozitivni duh od najranije dobi. Tako je prigodno proslavljena 90. obljetnica Društva, provedene su brojne edukacije i kreativne radionice za najmlađe članove i djecu koja još nisu članovi, u akciji Solidarnost na djelu pomogli najpotrebitijima, organizirane su i radne akcije uređenje vatrogasnog spremišta, a imali su i devet intervencija.

– Zahvaljujemo svima koji su u dinamičnoj i izazovnoj godini bili “kockice” koje su zajedno sa nama stvorile mozaik. Zahvaljujemo i lokalnoj vlasti, sponzorima, donatorima, udrugama, pojedincima i svima onima koji su rame uz rame iznijeli naše aktivnosti i podržavali naš rad – kaže Matej Stoprd.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×