31 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

CAC Koprivnica 2011: organizacijski i uzgajivački uspjeh koprivničkih kinologa
C

Ne propustite

12. nacionalna izložba pasa CAC 2011, što je jučer u organizaciji Kinološkog društva Koprivnica održana na kinološkom poligonu na Danici, ocijenjena je uspješnom. Među više od 300 pasa iz 107 pasmina najljepšim psom izložbe proglašen je sibirski haski iz Slovenije. Drugu nagradu osvojio je dalmatinski pas iz Zagreba a treću srednji šnaucer papar sol također iz Zagreba.

A iako među tri najljepša nema koprivničkih pasa, predsjednik Kinološkog društva Josip Posavec ipak je zadovoljan jer su koprivnički uzgajivači pasa postigli zapažene uspjehe u ocjenjivanju po skupinama:

„Najbolje uspjehe postigla Kristina Korpar s kineskim kukmastim psom – osvojila je prvaka pasmine, najljepši pas u pasmini i junior tenzing u samoj završnici. Zatim imamo Miroslava Kuzmića s njemačkim ovčarom, prvak prve FCI skupine.

Zatim od naših Koprivničanaca još imamo najljepše štene, lendsir, vlasništvo Marije Bartolić i međurazred znači prvaka pasmine je dobio labrador Capronca Matije Fička iz Koprivnice.“

{vsig}fun/06-2011/110612-CAC-Koprivnica{/vsig}

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ponovljen postupak

Teško stradao u nesreći u Miškininoj, Koprivničancu dosudili 49.000 eura naknade i čak 34.000 eura sudskih troškova

Petero prijatelja vozilo se Miškininom u Koprivnici u noćnim satima. U jednom trenu došlo je do izlijetanja kod raskrižja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×