7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SAMO ZA NAJVAŽNIJE SITUACIJE

Čak 450 Koprivničanaca u jednom je danu tražilo propusnicu, većinom neopravdano, K. Ostriž: Budite realni
Č

Zahtjev za izdavanjem propusnice građani Koprivnice mogu poslati na koronavirus@koprivnica.hr.

Ne propustite

Načelnica koprivničkog Gradskog stožera Ksenija Ostriž na današnjoj je konferenciji za medije ponovila je pravila glede propusnica za kretanje izvan mjesta prebivališta, odnosno boravišta

– Građani Koprivnice dobivaju propusnice za napuštanje Koprivnice samo iz jako opravdanih razloga. To su briga o djeci i starijim osobama ili zbog kupovine osnovnih namirnica. Poslodavci i ostali navedeni u odluci izdaju propusnice za svoje djelatnike. Mora se razmišljati o racionalnosti, cilj mjere je sprječavanje kretanja unutar 30 dana – pojasnila je K. Ostriž.

Potvrdila je kako su u manje od 24 sata primili više od 450 zahtjeva. Kazala je kako je većina stigla e-mailom te većina nije bila opravdana.

– Molim građane za strpljivost te da budu realni glede traženja – apelirala je.

Foto: Ivan Balija
Ksenija Ostriž // Foto: Ivan Balija

Zahtjev za izdavanjem propusnice građani Koprivnice mogu poslati na koronavirus@koprivnica.hr. Ovjerenu će potom dobiti natrag na e-mail adresu. Opcija je također i poziv na 279 555, nakon čega će se dogovoriti termin podizanja, u razmaku od 8 do 12 sati.

Dodajmo kako ophodnje i dalje prolaze gradske točke.

Konferenciju je važnim apelom zaključila zamjenica načelnika Stožera Melita Ivančić.

– Molimo da ljudi koji su u samoizolaciji ili su pozitivni na koronavirus svoje statuse ne dijele putem društvenih mreža. Posljedica je širenje panike, a tome nema mjesta. Svi zajedno moramo biti odgovorni prema sebi i drugima – kazala je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×