POLICIJA PROVODI IZVIDE

Capak primio poruku u kojoj se njemu i njegovoj obitelji prijeti smrću!

''Oprostite, ali danas ne mogu biti u medijima. Nije mi dobro i čak jedno dogovoreno gostovanje na televiziji moram odgoditi. Hvala na pozivu'', kazao je Capak.

11:30h
0
Foto: Screenshot YouTube
Krunoslav Capak // Foto: Screenshot YouTube

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera Civilne zaštite Krunoslav Capak primio je prijeteće pismo u kojem se njemu i njegovoj obitelji prijeti smrću, doznaje RTL.hr.

Informaciju su provjerili u Policijskoj upravi zagrebačkoj gdje su potvrdili da su zaprimili prijavu.

MARKETING EPODRAVINA.HR

”Ne smijem o detaljima niti iznositi imena, ali mogu potvrditi da smo u kolovozu zaprimili prijavu zbog prijetnje. Policija provodi izvide”, kratko je rekla glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Marija Goatti.

Upit su jučer poslali i Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, no njihov odgovor još uvijek se čeka.

“Nije mi dobro”
Za izjavu su jučer zvali i Krunoslava Capaka, ali je reagirao i prije nego je novinarka uspjela postaviti pitanje:

”Oprostite, ali danas ne mogu biti u medijima. Nije mi dobro i čak jedno dogovoreno gostovanje na televiziji moram odgoditi. Hvala na pozivu”, kazao je Capak umornim glasom čim se novinarka predstavila, ali prije nego je postavila pitanje.

No, za pretpostaviti je da je danas zdravstveno bolje s obzirom da je najavljeno da će prisustvovati na konferenciji za medije povodom obilježavanja Dana ružičaste vrpce.

Podsjetimo, Capak je još u proljeće medijima otkrio kako prima brojne neugodne mailove u kojem ga građani prozivaju, između ostalog, da terorizira narod. Tada je ustvrdio i kako nije primio prijetnje smrću, no situacija je očito postala puno ozbiljnija i opasnija. U srpnju je u Direktu naveo i da je ugasio mail zbog poplave pisama nezadovoljnih mladenki zbog mjera koje je donio Stožer.

čitam...