ulaz slobodan

Centar svijeta ove subote domaćin velikom međunarodnom hrvačkom spektaklu Colluctation Centruim Mundi 2018., stižu klubovi iz 15 zemalja

Biti će prekrasno družiti se sa starim prijateljima te upoznati i steći neke nove, a najvažnije od svega da se djeca bave sportom i druže te brišu sve barijere, jezične, rasne, statusne, stoji u službenom mailu.

09:54h
0
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg

Ove subote grad Ludbreg i sportska dvorana u Ludbregu bit će domaćin međunarodnom hrvačkom spektaklu pod Colluctation Centrum Mundi 2018. Riječ je o najvećem turniru za dječake i djevojčice u Hrvatskoj, a u Centru svijeta nastupit će preko 500 natjecatelja iz 15 europskih zemalja.


Iz hrvačkog kluba pozivaju sve željne dobrih borbi da svojoj prisutnošću pridonesu svečanosti ovog sportskog događaja i pruže podršku mladim hrvačima. Potvrde o dolasku stigle su iz 15 zemalja. O veličini i snazi turnira govori i obavijest iz lubreškog kluba.

– Po svemu sudeći naš ionako velik turnir, ove godine po odazivu stranaca biti će  najjači i najspektakularniji do sad. Jako nas veseli da nam dolaze reprezentacije, i to vrlo jake Mađarske, Češke, Austrije, a dolaske su potvrdili i klubovi iz Rumunjske, Moldavije, Italije, Slovačke, Srbije, BIH i drugih. Biti će prekrasno družiti se sa starim prijateljima te upoznati i steći neke nove, a najvažnije od svega da se djeca bave sportom i druže te brišu sve barijere, jezične, rasne, statusne – stoji u službenom mailu.

Svečano otvorenje biti će u 9.15 u dvorani Ludbreg. Borbe kreću poslije 10 sati, dok su za 17 sati zakazane finalne borbe. Dodjela priznanja obavit će se u 18 sati.

Ulaz je za sve slobodan, svi su dobrodošli, a biti će puno popratnih sadržaja, nagrada i posebnih gostiju.

 

čitam...