nova regulacija

Čini se da je konačno popravljena signalizacija na pružnim prijelazima, iz HŽ infrastrukture javljaju da se vlakovi više neće zaustavljati i trubiti, samo usporiti

rije puštanja u rad bilo je potrebno ishoditi nužnu dokumentaciju. Po dobivanju certifikata stvorio se preduvjet za ranije navedenu novu regulaciju prometovanja na navedenim prijelazima, zaključuju oni.

09:48h
0
Poslao čitatelj

Od ponedjeljka, 9. srpnja, vlakovi na pružnim prijelazima više se neće zaustavljati i davati zvučne signale. Čini se da su, nakon brojnih upozorenja naših čitatelja koji su nam javljali kako rampe ni signalizacija nisu ispravni, nepravilnosti otklonjene.


– Ukida se sigurnosna mjera zaustavljanja i oglašavanja zvučnim signalom vlakova ispred željezničko-cestovnih prijelaza Ivanečki, Danica i Peteranec te će u budućem razdoblju vlakovi preko predmetnih prijelaza prometovati smanjenom brzinom od 20 kilometara na sat. Navedeni željezničko-cestovni prijelazi nalaze se na pruzi na pruzi Državna granica – Botovo – Koprivnica – Dugo Selo – obavijestili su nas iz HŽ infrastrukture.

Naveli su kako su na navedenim prijelazima nadograđeni uređaji čime su otklonjene nepravilnosti u radu.

– Prije puštanja u rad bilo je potrebno ishoditi nužnu dokumentaciju. Po dobivanju certifikata stvorio se preduvjet za ranije navedenu novu regulaciju prometovanja na navedenim prijelazima – zaključuju oni.

Ostaje za vidjeti kako će funkcionirati novi uređaji.

čitam...