ŠTO SVE NISU NAPRAVILI?

CIRKUS Ozbiljno pijani mladi trojac na terasi razbijao čaše i flaše, preokrenuo stol i naguravao vlasnika kafića

Izdane su im mjere opreza i zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta u trajanju od osam dana.

08:24h
0
ISS   e
Ilustracija // Foto: Ingimage

Slučaj narušavanja javnoga reda i mira zabilježen je jučer u Koprivnici. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke rečeno nam je što se dogodilo.

Dakle, jučer, oko 20 sati, na terasi ugostiteljskog objekta na Trgu bana Josipa Jelačića u Koprivnici trojica muškaraca napravili su mnogo problema. Dvojica ima 25 godina, dok je treći 22-godišnjak. Jedan od starijeg dvojca bio je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila, a drugi 1,78. Najmlađi među njima imao je 0,33 promila alkohola u krvi.

Najprije je ovaj s 2,26 promila razbio bocu i čašu koje su bile na stolu. Potom je s najmlađim preokrenuo stol na kojemu su, također, bile čaše i boce. Pritom su, kaže policija, vikali i galamili, nakon čega su naguravali vlasnika ugostiteljskog objekta. Nitko nije zatražio liječničku pomoć.

Dvojica 25-godišnjaka smješteni su u posebnu policijsku prostoriju do otrježnjenja, s time da je muškarac s 2,26 promila ujedno i vrijeđao policiju raznim pogrdnim riječima.

Izdane su im mjere opreza i zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta u trajanju od osam dana. Protiv njih trojice bit će pokrenut optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Također, konobarici, 22-godišnjakinji, koja im je posluživala piće, izdano joj je upozorenje zbog davanja alkoholnih pića pijanim osobama.