za bolje sutra

Članice Malog princa na kreativnoj radionici izradile zanimljive ukrase

Kreativne radionice pozitivno su utjecale na psihu članica te su one pritom, razvijajući nove vještine, ublažile stres i poboljšale svoje motoričke sposobnosti.

09:21h
0
n
Foto: djurdjevac.hr

U sklopu projekta Za bolje sutra članice Malog princa  posjetile su kreativnu prodavaonicu Jadaneccohobby u Đurđevcu. Ugostila ih je, pritom, Valentina Jadanec, predsjednica Udruge A je to Art Podravina, te im pokazala kako izraditi zanimljive ukrase. Bila je to i posljednja u nizu od 55 radionica koje su polazile članice udruge.

U sklopu projekta sudjelovale su na slikarskim i likovnim radionicama, radionicama oblikovanja gline, oslikavanja svile, stakla i tekstila, dekupaž tehnike, kulinarstva, našivavanja, izrade prirodnih sapuna i kozmetike, modeliranja fimo mase.

Na posljednjoj radionici u kreativnoj prodavaonici konstruirale su oblike koristeći daske, čavliće, vunu i konac te s lakoćom izradile dekoracije koje će krasiti prostore udruge.

Ciklus kreativnih radionica financiran je u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. Pozitivno su utjecale na psihu članica te su one pritom, razvijajući nove vještine, ublažile stres i poboljšale svoje motoričke sposobnosti.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr